Ny CCO i Arp-Hansen Hotel Group

Casper Puggaard

Tillträder som CCO 1 november 2023

Pressmeddelande | 26 september 2023

Casper Puggaard tillträder 1 november 2023 som ny Chief Commercial Officer och koncernchef

Casper Puggaard tillträder 1 november 2023 som CCO, Chief Commercial Officer, med ansvar för det kommersiella området och de centrala kommersiella avdelningarna inom Arp-Hansen Hotel Group.

Casper är 50 år och har en lång karriär bakom sig. Han kommer närmast från en position som Global Sales & Service Director på DFDS där han har arbetat sedan januari 2019. Dessförinnan har han haft en rad olika kommersiella chefsbefattningar hos bland annat SAS Group och Scandic Hotels i Danmark.

Casper har dansk HD-utbildning och Executive MBA, är sambo med Anja och far till två, snart tre barn.

Som Chief Commercial Officer kommer Casper ingå i företagets högsta koncernledning och samtidigt vara överordnat ansvarig för försäljning, marknadsföring och distribution av företagets hotell, vandrarhem, restauranger och konferenstjänster. För Casper blir det vidare en viktig uppgift att på uppdrag av Arp-Hansen Hotel Group engagera sig i och bidra till utvecklingen av Köpenhamn och Aarhus som destinationer.

På de kommersiella avdelningarna under Caspers ansvar finns totalt ca 35 medarbetare inom försäljning, marknadsföring (inklusive digitala discipliner som webb, online och SoMe), distribution och centralbokning.

Casper blir en central kugge i företagets koncernledning, och jag ser fram emot att fortsätta det nära samarbetet med koncernledningen, som idag består av COO Robert Thomsen och CFO Birgitte Krarup Sonne-Schmidt och, alltså från och med 1 november 2023, även av CCO Casper Puggaard.

Samtliga tre koncernchefer, COO, CFO och CCO kommer att rapportera direkt till undertecknad.

Jag gratulerar Casper till utnämningen och ser fram emot samarbetet med att driva och leda Köpenhamns största hotellkedja, Arp-Hansen Hotel Group.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/vd

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner