Lyxhotell i Köpenhamn


Maximera din semester

Upplev Köpenhamn från stadens allra bästa sida och bo på ett av våra läckra 4-stjärniga hotell. Våra lyxiga hotell ligger i centrala Köpenhamn, på promenadavstånd till spännande sevärdheter, bra matställen och mysiga kaféer.

Oöverträffad service- och komfortnivå

Njut av storstaden och återvänd sedan till hotellet för att bli bortskämd av alla dess bekvämligheter. Vår kompetenta personal står beredd att hjälpa dig med de frågor eller speciella önskemål du kan tänkas ha – kort sagt erbjuder vi dig en enastående hotellupplevelse!

Unna dig upplevelser och god mat

Våra lyxhotell ligger i centrala Köpenhamn med promenadavstånd till stadens mest spännande sevärdheter och det livliga café- och stadslivet. Läs om våra 4-stjärniga hotell här:

Prova också någon av våra gourmetrestauranger som erbjuder dig en fantastisk gastronomisk upplevelse i elegant miljö. Läs mer om dem här.

Få en helt unik upplevelse

En svit består av två rum – ett vardagsrum och ett sovrum, och sviterna är det absolut mest lyxiga alternativet för en övernattning i Köpenhamn. Du kan boka en svit på ett av våra hotell direkt online här på webbplatsen, eller kontakta oss på telefon +45 8030 3045 om du vill ha mer information.

Välkommen till Arp-Hansen Hotel Group

Boka en alldeles egen svit

För det alldeles särskilda tillfället, eller för er som behöver bli lite extra bortskämda, då är den perfekta lösningen att hyra en helt egen svit. Gör bröllopsnatten alldeles väldigt speciell, eller bjud din

hjärtans kär eller bättre hälft på en exklusiv övernattning i en svit på ett av Arp-Hansens lyxhotell.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans vid Kongens Nytorv.

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Gentofte Hotel

Trivsamt och elegant hotell i naturskön miljö.

Våre Hotell

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna