Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center är vårt helt unika 4-stjärniga lyxhotell och en av de största och mest spektakulära evenemangsplatserna i Köpenhamn – nära både Huvudbanegården, Rådhuspladsen, Tivoli Trädgården och flera centrala sevärdheter. Vi förfogar över mer än 50 mötes- och konferenslokaler samt vår stora kongressal, som ensam kan rymma upp till 2.400 gäster.

Tivoli Hotel & Congress Center är designat av Kim Utzon Arkitekter och inspirerat av Tivolis fantastiska dekorationer och atmosfär. Med lyxfaciliteter och ett särskilt mötes- och konferensteam kan vi hjälpa till med just den konferens, kongress, företagsfest eller kick-off som du planerar. Oavsett mötesstorlek och antal deltagare.

Det finns gott om möjligheter för utsökta matupplevelser på hotellets restauranger, som omfattar bland annat MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi och Tivoli Brasserie. De två förstnämnda med utsikt över Köpenhamns tak från 12:e våningen.

Möjligheterna är många på Tivoli Hotel & Congress Center!


Kapacitetsöversikt

Få en överblick över de många mötesmöjligheterna på Tivoli Hotel & Congress Center.

Ladda ner kapacitetsöversikt

Se våra mötespaket

Halvdagsmöte

Dagmöte

Heldagsmöte


Ett möte skräddarsytt av vårt expertteam?

Vi har ett stort konferensteam med massor av expertis inom mötes- och konferensplanering, som står redo att hjälpa till med ditt nästa event. Vi har 52 spektakulära och moderna mötes- och konferenslokaler samt en imponerande kongressal med plats för upp till 2.400 personer, som passar till nästan alla mötes- och eventuppställningar.

Behöver du inspiration, eller har du en speciell möteskonfiguration i åtanke, kontakta vårt mötesteam redan idag. Vi följer med till dörren, så att du känner dig i trygga händer hela vägen.

Du kan ringa, skicka e-post till oss eller fylla i vårt kontaktformulär:

Telefon: +45 3268 4000
E-post: tivolihotel@arp-hansen.dk

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna