Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center är vårt helt unika 4-stjärniga lyxhotell och en av de största och mest spektakulära kongressplatserna i Köpenhamn – nära både centralstationen, Rådhuspladsen och många sevärdheter. Vi förfogar över mer än 50 mötes- och konferenslokaler samt en stor kongressal, och har totalt en möteskapacitet på upp till 5 500 gäster. Enbart Tivoli Congress Hall rymmer upp till 2 400

Tivoli Hotel & Congress Center är designat av Kim Utzon Arkitekter och inspirerat av Tivolis fantastiska utsmyckning och atmosfär. Med lyxfaciliteter och ett speciellt mötes- och konferensteam kan vi hjälpa dig med just den konferens, kongress, firmafest eller utställning du planerar. Det gäller oavsett mötesstorlek och antal deltagare.

Det finns goda möjligheter att njuta av läckra matupplevelser på hotellets restauranger som bl.a. omfattar MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi och Tivoli Brasserie. Vissa bjuder på en storslagen utsikt över Köpenhamns takåsar från tolfte våningen.

Möjligheterna är många på det eleganta kongresshotellet och du kan få en full överblick på mötesplatsens egen webbplats här.

Kapacitetsöversikt

Få en överblick över de många mötesmöjligheterna på Tivoli Hotel & Congress Center.

Ladda ner kapacitetsöversikt

Se våra mötespaket

Endagsmöte

Möteslokal kl. 08.00–17.00

Hyra för möteslokaler

AV-standardutrustning

Teknisk hjälp med igångsättning

Isvatten och frukt

Fri tillgång till kaffe och te

Morgonpaus

Lunch inkl. läsk

Eftermiddagspaus

Se flera endagsmötespaket här.

Heldagsmöte

Heldagsmöte kl. 08.00–23.00

Hyra för möteslokaler

Teknisk hjälp med igångsättning

Isvatten och frukt

Fri tillgång till kaffe och te

Morgonpaus

Lunch inkl. läsk

Eftermiddagspaus

Tvårättersmiddag utvald av kökschefen (exklusive dryck)

Se fler mötespaket för Tivoli Hotel & Congress Center här

Se fler öppettider

Ett möte skräddarsytt av vårt expertteam?

Vi har ett stort konferensteam med massor av expertis inom mötes- och konferensplanering som står redo att hjälpa dig med ditt nästa event. Vi har mer än 50 spektakulära mötes- och konferenslokaler och en imponerande kongressal med plats för upp till 2 400 personer – passar för i stort sett alla mötesarrangemang och evenemang.

Behöver du inspiration eller har du en speciell mötessetup i åtanke? Kontakta i så fall gärna vårt mötesteam redan idag. Vi är med från början till slut så att du känner att ditt möte är i säkra händer hela tiden.

Kontakta vårt konferensteam nu:

+45 3268 4000
tivolihotel@arp-hansen.dk