Restauranger

Arp-Hansen Hotel Group bjuder på kulinariska upplevelser från hela världen. Vi har nio härliga och mycket olika restauranger som bjuder på gourmetupplevelser – här finns något för alla smaker. Vi sätter en ära i att servera läcker mat i unik och charmig miljö. Atmosfär, folkliv och god stämning präglar våra restauranger och här finns något för alla smaker. 

Våra kök kan garantera dig en läcker upplevelse oavsett om du bara är på jakt efter något gott att äta eller bor på ett av våra hotell. Läs mer om restaurangerna, hitta adressen och boka bord. Smaklig måltid!


Il Rosmarino

Il Rosmarino är en ny italiensk restaurang med allt det goda från det italienska köket. Du kan bland annat njuta av en läcker carpaccio, ravioli med piggvar eller en härligt krämig burrata. Möjligheterna är många!

71 Nyhavn Hotel

Il Rosmarino

Nyhavn 71,
1051 Köpenhamn K, Danmark
+45 3343 6214

Läs mer

Brasserie Murdoch's

Rustika lädermöbler och böcker från golv till tak anger tonen för det brittiskinspirerede caféet och brasseriet Murdoch’s Books and Ale. Här kan du avnjuta dagstidningen eller en bra bok över en kopp kaffe, en lättare måltid eller en iskall öl från vår välsorterade bar.

Phoenix Copenhagen

Brasserie Murdoch’s Books & Ale

Bredgade 37,
1260 Köpenhamn K, Danmark
+45 3395 9200
Läs mer

The Harbour

Njut av utsikten över Köpenhamns hamninlopp samtidigt som du sitter i The Harbours vackra omgivningar och avnjuter restaurangens spännande, internationellt inspirerade meny. På kvällen kan du se stadens ljus tändas från första parkett. Restaurangen erbjuder à la carte-rätter från en internationellt inspirerad meny.

Copenhagen Island

The Harbour

Kalvebod Brygge 53,
1560 Köpenhamn V, Danmark
+45 3338 9645

Läs mer

Tivoli Brasserie

Tivoli Brasserie är en modern restaurang som serverar danska och internationella rätter. Menyn är i klassisk brasseriestil och byts ut var tredje månad, så att årstidens råvaror alltid står i centrum. Restaurangen ligger med en utgång till Columbines Have, där det går att låta barnen leka på vår utomhuslekplats.

Tivoli Hotel

Tivoli Brasserie

Arni Magnussons Gade 2,
1577 Köpenhamn V, Danmark
+45 4487 0063

Läs mer

L’Appetito

Ristorante L’Appetito serverar autentisk italiensk mat med utgångspunkt i det traditionella italienska köket och säsongens bästa råvaror – allt lagat från grunden med god kvalitet och till ett bra pris. Restaurangens meny innehåller utsökta italienska specialiteter.

Imperial Hotel

Ristorante L’Appetito

Vester Farimagsgade 9,
1606 Köpenhamn V, Danmark
+45 3343 2083

Läs mer

Restaurant Jordnær

Gentofte Hotel har fått Tina och Eric Vildgaard som restauratörer. Eric, som tidigare bland annat har varit på NOMA, står för ett nordiskt och hållbart kök medan Tina skämmer bort gästerna. Jordnær har fått fina recensioner i danska tidningar, bland annat Berlingske, Børsen och Politiken.

Gentofte Hotel

Restaurant Jordnær

Gentoftegade 29,
2820 Gentofte, Danmark
+45 2240 8020

Läs mer

Sticks 'n' Sushi

Sticks’n’Sushi ligger högst upp i Harbour Tower på Tivoli Hotel. Här kan du njuta av stadens bästa sushi tillsammans med en av de bästa utsikterna. Inredningen är annorlunda och spännande med sittplatser i golvhöjd i den japanska avdelningen, beduinsoffor i loungen och stora lädergungor i baren.

Tivoli Hotel

Sticks’n’Sushi

Arni Magnussons Gade 2,
1577 Köpenhamn V, Danmark
+45 8832 9595

Läs mer

MASH Penthouse

På Tivoli Hotell kan du sätta tänderna i möra biffar: här tillagar och serverar nämligen det populära stekhuset MASH Penthouse varje dag perfekt tillagade köttbitar. Hos MASH går god smak hand i hand med toppkvalitet och elegant inredning.

Tivoli Hotel

MASH Penthouse

Arni Magnussons Gade 2,
1577 Köpenhamn V, Danmark
+45 3313 9300

Läs mer

Photo by: L´Appetito | Source: L´Appetito
L'Appetito

Restaurangens meny innehåller utsökta italienska specialiteter.

Brasserie Murdoch's Books & Ale

Vill du ha något lättare att äta, en snabb affärslunch, en härlig middag, en kaffe eller iskall öl, då är brittiskinfluerade bar och brasserie Murdoch's Books & Ale ett riktigt bra val.

Läs mer

Photo by: Restaurant Jordnær | Source: Restaurant Jordnær
Restaurant Jordnær

Gentofte Hotel har fått Tina och Eric Vildgaard som restauratörer.

Photo by: Sticks and Sushi | Source: Sticks and Sushi
Sticks 'n' Sushi

Sticks’n’Sushi ligger högst upp i Harbour Tower på Tivoli Hotel.

Tivoli Brasserie

Tivoli Brasserie är en modern restaurang som serverar danska och internationella rätter.

The Harbour

Njut av utsikten över Köpenhamns hamninlopp samtidigt som du sitter i The Harbours vackra omgivningar och avnjuter restaurangens spännande, internationellt inspirerade meny.

Photo by: MASH | Source: MASH
MASH Penthouse

På Tivoli Hotell kan du sätta tänderna i möra biffar.

Il Rosmarino

Italiensk restaurang med läckra italienska specialiteter i särklass!

Restauranger

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna