Photo by: Frame & Work | Source: VisitCopenhagen

Billig övernattning i Köpenhamn


Reser du till Köpenhamn med liten reskassa?

Köpenhamn är en vacker men tämligen dyr huvudstad, och för resenärer med begränsad budget är det ofta svårt att hitta övernattningsalternativ till rimligt pris. Men varför bo utanför Köpenhamn när det finns ett självskrivet och överkomligt alternativ mitt i smeten?

Hotellerbjudanden centralt

Vi kan bland annat erbjuda dig billig övernattning i Köpenhamn på något av våra 3- och 4-stjärniga hotell alternativt på ett av våra budgethotell Wakeup Copenhagen. Läs mer om hotellerbjudanden på denna sida.

Billig övernattning i centrala Köpenhamn hos Arp-Hansen

År 2009 uppförde Arp-Hansen det moderna, arkitektritade budgethotellet ”Wakeup Copenhagen”, som ligger på några minuters promenadavstånd från Köpenhamns absoluta mittpunkt, Rådhuspladsen.

På Wakeup Copenhagen kan du få en vacker stadsutsikt, eget modernt badrum, platt-tv och trådlöst internet på rummet plus en härlig dubbelsäng på 160 cm. Allt detta och mer därtill får du till ett billigt pris – Wakeup Copenhagen är ett 2-stjärnigt hotell vilket avspeglas i priset.

En chans att njuta av Köpenhamn

Kvaliteten är däremot minst lika hög som på många av stadens 3-stjärniga hotell. Wakeup Copenhagen erbjuder dig med andra ord en chans att njuta av Köpenhamn till ett lågt pris.

Wakeup Copenhagen är en prisvärd övernattningsmöjlighet, och här har man inte kompromissat vare sig med design, inredning eller läge.

Söker du billigt boende i Köpenhamn är Wakeup Copenhagen ett riktigt bra val. 

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus, granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

På jakt efter billig övernattning?

Kvaliteten kan dock lätt mäta sig med många av stadens 3-stjärniga hotell. Wakeup Copenhagen är med andra ord din chans att njuta av Köpenhamn till ett lågt pris.

Wakeup Copenhagen är en prisvärd övernattningsmöjlighet där man inte har kompromissat med vare sig design, inredning eller läge. Söker du billig övernattning i Köpenhamn, då är Wakeup Copenhagen ett riktigt bra val.

Upplev Köpenhamn med liten portmonnä

Trots att Köpenhamn är en ganska dyr stad att turista i finns det lyckligtvis mängder av spännande upplevelser du kan njuta av här även om reskassan är skral. Många muséer har gratis inträde en dag i veckan, och vad gäller shopping finns det på alla håll och kanter i staden massor av loppmarknader att fynda på.

Rör du dig en bit utanför stadskärnan, till exempel flanerar runt på Nørrebro eller Vesterbro, hittar du mängder av små restauranger som serverar billig mat. Käka till exempel en härlig kebab på Nørrebrogade och utforska kvarterets smågator som myllrar av liv.

Du kan även delta i något av Köpenhamns många kostnadsfria kulturevenemang, till exempel Jazzfestivalen som går av stapeln i juli.

Avrunda sedan dagen genom att bo billigt och bekvämt i Köpenhamn på något av Arp-Hansen Hotel Groups många hotell. Se våra många hotell här.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner