Företagsavtal

Med ett företagsavtal hos oss får ditt företag ett avtalspris på våra hotell oavsett var ni väljer att övernatta. Vår försäljningsavdelning hjälper dig att utforma ett avtal som passar era behov. Allt du behöver göra är att kontakta oss.  

Tfn: +45 4597 0500
E-post: sales@arp-hansen.dk

Vi ser fram emot att höra från dig!

Inget företagsnummer eller lösenord

Med en direkt bokningslänk till ert företagsavtal kan du boka rum till era avtalspriser på hemsidan för respektive hotell. Du behöver inte längre använda företagsnummer eller lösenord, utan loggas in direkt till ert avtal.

Miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning

Läs om vårt hållbarhetsarbete.
Om hållbarhet hos oss

Vi förgyller din vistelse när du har ett företagsavtal hos oss!

RESTAURANGVOUCHERN är en av de extra förmåner du får när du har ett företagsavtal hos oss. När du bokar en vistelse via ert företagsavtal med ankomst från 1 januari till och med 30 april 2024, får du en RESTAURANGVOUCHER värd# 200# per rum och natt.

Läs mer

Andra fördelar

Blixtsnabbt Wi-Fi
Förmånsprogrammet STAY&SAVE
Restaurantvoucher
Prisgaranti
Fast kontaktperson
Flexibilitet

Få tillgång till enastående hotellerbjudanden direkt i inkorgen

Genom att registrera dig samtycker du till att få fantastiska övernattningserbjudanden via e-post från Arp-Hansen Hotel Group A/S, Nybrovej 75, 2820 Gentofte, däribland från koncernens hotell, kongresscenter och vandrarhem. Du kan alltid återkalla ditt samtycke genom att skicka e-post till marketing@arp-hansen.dk eller via en avregistreringslänk i e-postmeddelandet. I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter. Observera att vårt nyhetsbrev endast finns på danska.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner