Har ni lust att uppleva Köpenhamn på ett alldeles särskilt sätt?

Ge familjen en helt unik upplevelse genom att bo på vårt familjehotell Tivoli Hotel som är Köpenhamns första temahotell.

På Tivoli Hotel finns både milt temaanstrukna rum och 20 fullödiga temarum med rejäl inspiration från attraktionerna i Köpenhamns kända nöjespark Tivoli. Dessa rum ger en helt unik Tivoliupplevelse så fort du stiger in i ett av dem – och de gör självklart succé framför allt hos barnen. 

Bekvämligheter

Tivoli Hotel har mängder av aktiviteter att erbjuda hela familjen. Bland annat erbjuder vi inomhuspool, gym och Skybar på tolfte våningen.

Utanför hotellet finns ett stort grönområde som vi kallar Columbines Have. Gräsmattorna och de vackra blomrabatterna gör det till en perfekt plats för en välförtjänt vilostund.

Det finns gratis trådlöst internet på hela hotellet, och på alla rum finns tv med barnkanal och en speciell Tivolikanal med information och erbjudanden från Tivoli. 

Upplev Tivoli och resten av Köpenhamn

Tivoli Hotel är den perfekta startpunkten för en familjesemester i Köpenhamn. Tivoli Hotel är ett familjehotell som gör hotellupplevelsen till något utöver det vanliga.

Tivoli har öppet under hela sommarperioden, under halloween (skolans höstlov) och jul, och som en nyhet har vi också öppet under vinterperioden. Förutom en mängd åkattraktioner har Tivoli också Fredagsrock och konserter i Glassalen att erbjuda.

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner