Ta med dig familjen till Köpenhamn och bo på ett av våra familjehotell

Köpenhamn är en spännande storstad med massor av aktiviteter för hela familjen. Välj att bo på ett av våra 14 hotell eller lyxiga vandrarhem mitt i Köpenhamn – de är både familjevänliga och har hög komfort.

Boka rum redan i dag så har ni försäkrat er om en god utgångspunkt för ert Köpenhamnsbesök!

Ge hela familjen en upplevelse i Köpenhamn

Köpenhamn har mängder av spännande upplevelser för hela familjen. Några exempel är Zoologisk Have, Tivoli och Eksperimentarium i Hellerup, strax norr om Köpenhamn.

Eller ta med tonåringarna på shoppingtur i stadskärnan, här finns alla möjligheter att hitta snygga och coola kläder. Arp-Hansen Hotel Groups hotell har perfekta lägen i centrala Köpenhamn, vilket gör att alla stadens sevärdheter och aktiviteter ligger inom bekvämt räckhåll. 

Sätt familjen i centrum

Arp-Hansen Hotel Group sätter familjen i centrum på våra familjevänliga hotell som alla ligger i centrala Köpenhamn, 5 minuters promenadväg från Rådhuspladsen eller Kongens Nytorv.

Välj själva om ni vill bo på ett mysigt litet hotell eller ett större, modernt hotell med trendig loungestämning – Arp-Hansen Hotel Group har något för alla. Vi erbjuder dubbelrum till specialpris så att hela familjen kan njuta av sin storstadssemester till ett bra pris.

Är barnen stora nog att sova i eget rum kan vi erbjuda ett extra hotellrum med frukost till specialpris. Kontakta oss för närmare information om våra familjehotell!


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner