Minisemester i Köpenhamn

från  

pris per dubbelrum och natt vid minst 2 övernattningar.

Du kan utan avgift ändra din bokning eller avboka ditt rum fram till kl. 12.00 på ankomstdagen.

Det finns vintersemestrar, påsksemestrar, pingstsemestrar, sommarsemestrar, weekendsemestrar … Ja, semestrar finns det många av och här lägger vi även till minisemester på listan.

Boka en minisemester för 2 eller hela familjen och få tid att umgås, ladda batterierna och ägna er åt sightseeing i spännande Köpenhamn.

Erbjudandet gäller vid bokning av minst 2 nätter. Minisemester kan bokas året om.

Reser ni hela familjen så har våra familjerum sängar för 3 personer. Men kan ni tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara fyra personer på rummet – två vuxna och två barn under 11 år.

I erbjudandet ingår

  • Övernattning (minst 2 nätter)
  • Frukost

Gör så här för att hitta erbjudandet: 

1) Ange period och antal personer och tryck på ”Hitta hotell".

2) Klicka på det hotell du vill bo på.

3) Välj alternativet ”Minisemester” och sedan är du redo att boka.


Varför just en minisemester?

Det ska vi berätta! En minisemester är för dig som vill fly vardagen med en eller flera av dina nära och kära. Det kan vara när ni, du och din partner eller du och din familj, behöver en hotellweekend fjärran från er invanda miljö genom att bo på något av våra många unika hotell. Med en minisemester får ni en hotellweekend som ger er tid att umgås och ägna er åt varandra samtidigt som ni får möjlighet att uppleva allt det som Köpenhamn har att erbjuda som passar just era behov.

Hotellweekend för 2

Vardagar som helger fylls för många par, med eller utan barn, ofta av massor av praktiska göromål så att man ibland inte hinner med sin partner. Det är avgörande för en relation att man avsätter tid för att umgås på tumanhand med varandra och då passar det perfekt med en hotellweekend för 2. Här handlar det uteslutande om att ägna tid åt varandra – om ni väljer att ägna hela helgen åt att softa på hotellet eller fyller den med en massa upplevelser, det är helt upp till er. Bara fantasin sätter gränserna. Vill ni avnjuta många upplevelser tillsammans rekommenderar vi:

  • Kanalrundtur, perfekt för att hålla hand … samt hålla en läskande dryck i den andra handen. Ni kan även hyra en GoBoat, packa en picknickkorg och njuta av en dag på vattnet, bara ni två.
  • Torvehallerne, Köpenhamns stora matmarknad där bodarna trängs sida vid sida och konkurrerar om att skämma bort era smaklökar.
  • Promenader längs vattnet och genom stadens många parker. Dra på dig promenadvänliga skor och gå på upptäcktsfärd i bland annat Kongens Have, Nyhavn, H.C. Ørsted Parken eller strosa längs vackra Langelinie.

Ta med familjen på en hotellweekend

Vi har alla behov att ta en paus från vardagen ibland, oavsett om det är som par eller som familj. Så ta med dig familjen och njut av att umgås fjärran från tvättberg och makaroner och köttbullar. Packa väskorna och unna er en hotellweekend med kul upplevelser för både barn och vuxna. Behöver ni som familj en paus från vardagens strapatser med möjlighet att kunna sätta närvaro, mys och familj i fokus ett tag? I så fall är en minisemester på något av våra charmiga och barnvänliga hotell en perfekt lösning. Slipp alla trista vardagsbestyr, koppla bort verkligheten och fyll på familjens mys-konto. Under er vistelse kan vi bland annat rekommendera besök på följande:

  • Tivoli som bjuder på attraktioner för barn men även vuxna med barnasinnet kvar samt ett bra och varierat utbud av matställen när det börjar kurra i magen. Ni kan även bege er norrut till nöjesparken Bakken som ligger mitt i Dyrehaven, en naturpark full av skogsområden, sjöar och dovhjortar.
  • Köpenhamns zoo, Zoologisk Have, där ni på nära håll kan beundra de ikoniska pandorna och har möjlighet att stå under de simmande isbjörnarna. När ni har fyllt era hjärnor med ny kunskap och spännande intryck kan ni avsluta dagen med att fylla magarna med en välförtjänt måltid på någon av parkens restauranger.
  • Experimentarium, ett naturvetenskapligt lekland som bjuder på en massa kul och lärorika upplevelser för både barn och vuxna. En dag på Experimentarium är över innan ni vet ordet av, för tiden går som bekant fort när man har roligt!

Gör så här för att hitta erbjudandet: 

1) Ange period och antal personer och tryck på ”Hitta hotell".

2) Klicka på det hotell du vill bo på.

3) Välj alternativet ”Minisemester” och sedan är du redo att boka.


Säljvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Min. två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn), kommer det att finnas max en extrabädd per rum. Bokar du en minisemester för två är det inte möjligt att få någon extra bädd.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner