Hotell med charm och stil på de bästa adresserna

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans vid Kongens Nytorv.

Gentofte Hotel

Trivsamt och elegant hotell i naturskön miljö.

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus, granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Hos Arp-Hansen Hotel Group finns det något för varje tycke och smak. Hotell med charm och stil. Lyxvandrarhem på Köpenhamns bästa lägen. Ett trivsamt hotell i Gentoftes natursköna omgivningar. Och ett smart lågprishotell i centrala Aarhus. Med mer än 5 000 rum och sviter i Köpenhamn och Aarhus kan du hitta hotell och rum som passar just dina behov.

Affärsresa, familjesemester, weekendvistelse eller ska du anordna ett möte eller en konferens? I så fall har vi ett brett spektrum av hotell som alla erbjuder det bästa och som utmärker sig vart och ett inom sin egen nisch. Och med de allra bästa lägena och en individuell och designmedveten inredning, har du garanterats en perfekt utgångspunkt för din vistelse.

Phoenix Copenhagen

71 Nyhavn Hotel

Copenhagen Strand

Imperial Hotel

The Square

Tivoli Hotel

Copenhagen Island

Gentofte Hotel

Välkommen till Arp-Hansen Hotel Group


Moderna budget hotell i centrum

Våra nya lågprishotell består av fyra moderna hotell med snygg design, alla med ett unikt läge mitt i centrum. Wakeup Copenhagen, Borgergade, som ligger nära Strøget, Metron och Kongens Nytorv.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade och Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, nära Kalvebod Brygge och granne med Tivoli Hotel & Congress Center på gångavstånd samt Wakeup Copenhagen på M. P. Bruuns Gade mitt i Aarhus vid Bruuns Galleri, bara några minuters promenad från Aarhus centralstation.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Fasaden på Wakeup Aarhus

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade


Lyxigt vandrarhem i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group har också öppnat två lyxvandrarhem i centrala Köpenhamn. Här får du en budgetvänlig och härlig vistelse i stadens hjärta med lyxfaciliteter som biograf, pool och TV-rum samt sublimt läge och en urban New York-inspirerad inredning.

Steel House Copenhagen ligger på gångavstånd från Köpenhamns mest populära attraktioner som Tivoli, Strøget, Bremen Teatret och Planetariet.

Next House Copenhagen är ett lyxigt vandrarhem som sprudlar av liv och bra energi. Det har ett starkt grönt inslag med hängande trädgårdar inomhus och gemensamma faciliteter i toppklass. Känn den urbana atmosfären och upplev Next House Copenhagens egen inomhusanläggning för träning, gröna takterrass, bio, gym, barer, toppmoderna gemensamma kök och mycket annat. Next House Copenhagen bjuder på en välkomnande och helt ojämförlig miljö där den urbana och lyxiga känslan förenar upplevelsen.

Next House Copenhagen är beläget ett stenkast från centralstationen, Tivoli och Köpenhamns hamn och omges av ett levande kulturliv, historiska byggnader, kaféer och shoppingmöjligheter.

Steel House Copenhagen

Next House Copenhagen


Alla våra hotell har:

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Bra hotellerbjudanden
Härlig frukost

Är du på jakt efter ett unikt hotell med ett lika unikt läge i Köpenhamn?

Samtliga våra hotell ligger i centrala Köpenhamn och på gångavstånd till bra restauranger, nöjen för barn och vuxna, shopping på Strøget, Kalvebod Brygge, Kongens Nytorv och Tivoli.

Hotell i Köpenhamns centrum

Vi erbjuder ett brett urval av hotell i centrala Köpenhamn, vart och ett med sin egen charm och stil. I området runt Rådhuspladsen hittar du vårt eleganta Imperial Hotel och The Square, vårt läckra designhotell med adress på själva Rådhuspladsen.

Hotell nära Kongens Nytorv och Nyhavn

Vid området runt storslagna Kongens Nytorv hittar du exklusiva Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel och sist, men inte minst, strandhotellet Copenhagen Strand, som bjuder på en enastående utsikt över vattnet samt vackra rum.

Hotell vid Kalvebod Brygge 

På andra sidan om Köpenhamns Hovdebanegård, på Kalvebod Brygge, hittar du vårt spektakulära temahotell Tivoli Hotel & Congress Center och den unika 4-stjärniga designpärlan Copenhagen Island. Här får du en fantastisk hotellvistelse i Köpenhamn, nära Kødbyen, Tivoli, Köpenhamns kanaler och shoppingcentrumet Fisketorvet.

Hotell norr om Köpenhamn

Alla våra hotell ligger i centrala Köpenhamn, utom ett. Strax norr om Köpenhamn hittar du charmiga Gentofte Hotel som ligger i idylliska och natursköna omgivningar. Här hittar du underhållning på högsta nivå och tid att bara njuta av livet.

Oavsett vad du drömmer om:

  • lyxigt boende i kungafamiljens gamla gästrum
  • att vakna upp till ljudet av vågskvalp och knarrande fiskeskutor
  • ett toppmodernt hotellrum med alla bekvämligheter och panoramautsikt över Köpenhamns skyline

… så kan du förverkliga din dröm hos Arp-Hansen Hotel Group.

Konferens, familjesemester eller hotellweekend i Köpenhamn

Ska du åka till Köpenhamn på affärsresa eller på semester med dem du tycker om?

Arp-Hansen Hotel Group har ett stort antal hotell som alla utmärker sig på sitt område. De vackra hotellen ligger på de bästa adresserna och är utrustade med en individuell och designmedveten inredning där inget lämnas åt slumpen. Läs mer om vad vi erbjuder inom möten och konferenser här.

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna