Påsk 2025 – behöver du inspiration?

På den här sidan hittar du bra förslag på vad du ska göra under påsken 2025. Köpenhamn är en stad full av aktiviteter för både stora och små. Vi hjälper dig att planera årets påskresa och kan även ordna övernattningen på något av våra centrala hotell i Köpenhamn.

Stick iväg på en romantisk getaway i Köpenhamn i påsk

Köpenhamn har allt som krävs för att ge romantiken fritt spelrum så att er kärlek kan blomstra i vår. Så bjud din partner på en härlig hotellvistelse i Köpenhamn påsken 2025 och njut av denna evigt blomstrande stad. Ha det så trevligt!

Åk på shoppingsemester under påskhelgen

En bit från Strøget hittar du ett överflöd av spännande områden med butiker som är en upplevelse att stiga in i. Här finns också massor av små och mysiga caféer där du kan äta under din påsksemester i Köpenhamn.

Besök Rundetårn i påsk

Rundetårn är en av Köpenhamns vackraste och historiskt mest intressanta byggnader. Ta den spännande (och ganska långa) promenaden upp till översta våningen och kolla även in tornets många utställningar när du reser till Köpenhamn under påsken 2025.

Påsk på Den Blå Planet:

Den Blå Planet är en unik attraktion i Köpenhamn där du kan ägna många timmar åt att studera det spännande och färgsprakande fisklivet. Därför är påsken 2025 ett perfekt tillfälle att besöka och utfodra de gulliga fiskarna.

Besök Tivoli i påsk 

Tivoli är en av stadens mest populära sevärdheter och inte utan anledning. Den vackra nöjesparken bjuder på vackra omgivningar, spännande attraktioner och en fantastisk lekplats.
Det finns alltid något för alla och du är garanterad en fantastisk och minnesvärd upplevelse. En perfekt destination för er påskresa.

Guidad tur i fristaden Christiania i påsk

Få städer har en så unik oas som Christiania, så oavsett om du är köpenhamnare eller turist är fristaden alltid värd ett besök. Anmäl dig till en guidad rundtur under påsklovet så att får lära känna Köpenhamns mest kända fristad.


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner