Påsk 2023 – behöver du inspiration?

På den här sidan hittar du bra förslag på vad du ska göra under påsken 2023. Köpenhamn är en stad full av aktiviteter för både stora och små. Vi hjälper dig att planera årets påskresa och kan även ordna övernattningen på något av våra centrala hotell i Köpenhamn.

Stick iväg på en romantisk getaway i Köpenhamn i påsk

Köpenhamn har allt som krävs för att ge romantiken fritt spelrum så att er kärlek kan blomstra i vår. Så bjud din partner på en härlig hotellvistelse i Köpenhamn påsken 2023 och njut av denna evigt blomstrande stad. Ha det så trevligt!

Besök Rundetårn i påsk

Rundetårn är en av Köpenhamns vackraste och historiskt mest intressanta byggnader. Ta den spännande (och ganska långa) promenaden upp till översta våningen och kolla även in tornets många utställningar när du reser till Köpenhamn under påsken 2023.

Påsk på Den Blå Planet:

Den Blå Planet är en unik attraktion i Köpenhamn där du kan ägna många timmar åt att studera det spännande och färgsprakande fisklivet. Därför är påsken 2023 ett perfekt tillfälle att besöka och utfodra de fina fiskarna.

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden