Moderna och billiga hotell i centrala Köpenhamn

Köpenhamn är en vacker huvudstad

Köpenhamn har många olika områden som vart och ett har sin unika karaktär. När du besöker Köpenhamn är det viktigt att välja ett hotell med rätt läge så att du säkert kan få uppleva Köpenhamn från den allra bästa sidan.

Arp-Hansens 12 hotell ligger alla centralt i Köpenhamn – med undantag för Gentofte Hotel som ligger i en härlig naturskön miljö i Gentofte ca 10 km norr om Köpenhamn. Läs mer om Arp-Hansens hotell och var de ligger här på sidan.

Läge vid Köpenhamns hamn

Under senare år har Köpenhamns hamnområde genomgått stora förändringar och ser i dag närmast supermodernt ut med sina nya, eleganta hus i glas och metall. Dessutom är läget perfekt om du ska bo på hotell i centrum av Köpenhamn.

Arp-Hansen har tre hotell belägna i Köpenhamns hamn, Copenhagen IslandTivoli Hotel och lågprishotellet Wakeup Copenhagen. Samtliga är hotell med prisgaranti, gratis Wi-Fi, läcker frukost och ett helt fantastiskt centralt läge i Köpenhamn.

Copenhagen Island är ett modernt och elegant hotell som saknar officiell stjärnmärkning men bjuder på en unik och lyxig upplevelse.

Tivoli Hotel har ingen officiell klassning, men erbjuder ändå en hög komfort- och servicenivå. Hotellet har temarum inspirerade av Köpenhamns nöjespark Tivoli, och kan dessutom erbjuda en delikat upplevelse på den delikata sushirestaurangen på 14:e våningen som också har en strålande utsikt över Köpenhamn.

Wakeup Copenhagen är Arp-Hansens budgethotell – ett 2-stjärnigt hotell som kan erbjuda billigt boende men trots det även en komfort som utan problem kan mäta sig med många av stadens 3-stjärniga hotell. Dessutom ligger hotellet i Köpenhamns centrum.

Gemensamt för dessa tre hotellen är att de är centralt placerade i Köpenhamns moderna hamnområde och bara ligger några få minuters promenad till centrum. 

Ligger vid Rådhuspladsen i Köpenhamn

Många betraktar Rådhuspladsen som Köpenhamns absoluta centrum, och det är också härifrån de allra flesta utgår vid sina upptäcktsfärder i den danska huvudstaden. Rådhuspladsen är en av Köpenhamns mest välbesökta platser.

Rådhuspladsen i Köpenhamn ligger mellan Vester Voldgade och H. C. Andersens Boulevard och nära flera av stadens museer, nöjesparken Tivoli, shoppinggatan Strøget och självklart finns här ett överflöd av kaféer och restauranger.

Välj ett av Arp-Hansens hotell i området så kan du vara säker på att få ett hotell med bra läge. The Square och Hotel Imperial ligger båda i detta område och erbjuder hög kvalitet och god service. Bor du här bor du inte bara centralt,

du befinner dig även i epicentret av ljuset från färgsprakande neonskyltar, känner doften av popcorn från Biograf Dagmar och har en fantastisk utsikt över det pulserande folklivet på Köpenhamns gator.

Hotell i centrala Köpenhamn – det går inte att hitta bättre alternativ än dem som Arp-Hansen Hotel Group erbjuder.

Läge vid Kongens Nytorv

Kongens Nytorv är också en av Köpenhamns knutpunkter. Detta är ett av Köpenhamns mest exklusiva kvarter, och här finns goda möjligheter att shoppa märkesvaror i lyxklass, avnjuta gourmetmat och helt enkelt skämma bort sig själv riktigt ordentligt.

Amalienborg, den Kungliga Teatern och Marmorkyrkan finns alla inom nära räckhåll, så det finns mängder av sevärdheter att utforska. Arp-Hansens hotell Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel och Copenhagen Strand ligger samtliga i detta område, och väljer du att bo på något av dessa hotell kan du känna dig säker på att få uppleva Köpenhamn från dess allra vackraste sida.

Bo bra i centrala Köpenhamn

Letar du också efter ett hotell i Köpenhamns centrum? Arp-Hansen Hotel Group har de populäraste hotellen i centrala Köpenhamn. Köpenhamn är en storstad uppdelad i många olika områden som vart och ett har sin egen charm.

De flesta föredrar dock att bo på hotell så nära Köpenhamns centrum som möjligt för att få ut mesta möjliga av sitt stadsbesök, och det finns goda skäl till detta. Det är nämligen viktigt att ha en bra utgångspunkt när man besöker en storstad, för på så vis blir det mycket lättare att ta sig runt i staden och utforska den jämfört med om man bor längre bort från city.

Arp-Hansen Hotel Group har 10 bra hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell som ligger ca 10 km norr om Köpenhamn, i Gentofte, där det finns strand och skog i närheten. Här är du garanterad ett hotellboende mitt i Köpenhamn K, på de bästa adresserna.

Bo ett stenkast från Rådhuspladsen i Köpenhamn

Många ser Rådhuspladsen i Köpenhamn som stadens absoluta centrum, och det finns också många fördelar att bo så centralt som här. Arp-Hansen har tre bra hotell i Köpenhamns centrum, till exempel  Imperial Hotel  och  The Square, som båda ligger ett stenkast från Rådhuspladsen.

Väljer du att bo på något av dessa hotell i centrum hamnar du strax intill bland annat den gamla klassiska  nöjesparken Tivoli, gågatan Strøget och många av stadens museer och kulturinstitutioner.

Du bor också mitt i Köpenhamns livliga kafé- och restaurangliv, och här finns massor av underhållning att välja på i form av biografer, teatrar och barer, så du lär inte ha tråkigt. Rådhuspladsen är också en knutpunkt när det gäller kollektivtrafik, och det innebär goda möjligheter att utforska områden också utanför Köpenhamn.

Det tar till exempel bara ca 30 minuter att åka tåg från Köpenhamns centralstation till Malmö, så har du tid över kan du smidigt kombinera Köpenhamnsbesöket med en snabb avstickare till Malmö. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner