Julbord 2024 i Köpenhamn

Vi skräddarsyr årets julbord

Ät ett oförglömligt julbord och sov över i en extravagant inramning på Tivoli Hotel i Köpenhamn.

På den här sidan kan du välja att läsa mer om vårt erbjudande på årets julbord för företaget i Köpenhamn, hitta information om våra attraktiva familjejulbord eller boka en stor nyårsfest med eller utan övernattning! Tivoli Hotel ligger centralt och har goda förbindelser med kollektivtrafik.

Julbord med övernattning

Företagets julbord är ofta en av årets mest festliga tillställningar, men det kan vara rätt krävande att planera varenda enskild detalj. Med oss i teamet kan du luta dig tillbaka och istället börja se fram mot en fantastisk fest. Tivoli Hotel ger dig möjlighet att göra festen precis så stor eller liten som du vill ha den och så kan du även anordna ett julbord med övernattning.

Ska menyn vara en traditionellt dansk julmeny? Ska julmenyn vara en julbuffé? Vi erbjuder både buffé och tallriksservering och så är vi givetvis öppna för kreativa förslag och alternativa idéer kring ert julbord i Köpenhamn. Det unika och centrala läget gör dessutom festen till ett enastående tillfälle att tillbringa natten på ett av Köpenhamns bästa hotell. Fördelarna är alltså många om du väljer att äta julbord på en restaurang och ännu bättre, om restaurangen ligger i ett härligt hotell i Köpenhamn.

Firmafest med plats för upp till 1 000 gäster

Kontakta Tivoli Congress Center direkt om du vill ordna en större jul- eller nyårsfest med plats för upp till 1 000 gäster. Våra duktiga Event Managers tar hand om arrangemanget från start till slut, så att du kan slappna av och njuta av kvällen. 

Tivoli Hotel

Kontakta hotellet direkt

Idéer till årets julbord

Som alternativ till ovanstående – eller i kombination – erbjuder vi specialpriser på en kväll på Wallmans med efterföljande övernattning på något av våra hotell: Imperial Hotel eller The Square. Arrangemanget är omåttligt populärt, och stämningen i topp, framförallt om det sker i samband med årets efterlängtade julbord i Köpenhamn! Kontakta oss för en offert.

Vi på Arp-Hansen Hotel Group är experter på att anordna och planera nyårsfester och julbord med eller utan övernattning. Därför finns det inga skäl till varför du ska behöva göra allt jobb på egen hand, när vi så gärna vill hjälpa dig. Idéerna är många och vi vet vad som kommer att fungera bäst, oavsett hur stort sällskapet är. För allt från ett mysigt, intimt julbord till den storslagna galafesten (och allt däremellan) är vi de som har provat på allt och vet vad som ska göras för ett ge er en fantastiskt festlig fest!

Vi hjälper också gärna till med underhållning till julbordet om ni har några speciella önskemål. Menyerna hittar du i vår broschyr som också ger ett bra intryck av de olika hotellens restauranger. Ladda ner broschyren eller kontakta de enskilda hotellen om du behöver mer information. Vi hjälper dig från början till slut och ser fram mot hålla i er kommande nyårsfest eller julbord i Köpenhamn.

Håll även årets sommarfest eller nyårsfest hos oss!

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner