Next House Copenhagen

Grön oas i stadens hjärta

Välkommen in på ett vandrarhem som lägger extra vikt vid gröna lösningar med hängande trädgårdar inom- och utomhus, solceller och den internationella certifieringen DGBN. Next House Copenhagen är en grön oas i stadens hjärta.

Med en cool och lyxig design bjuder Next House Copenhagen på en sprudlande vistelse i den pulserande huvudstaden. Efter en spännande sightseeing där du och dina vänner har besökt stans alla sevärdheter är det dags att vila ut i en välkomnande miljö. Slå dig ner i våra lyxiga gemensamma ytor eller sjunk ner i den mjuka sängen på rummet – alla är utrustade med kvalitetsmadrasser från Getama. Alla rummen har dessutom egen toalett och dusch, garderober, luftkonditionering och fantastiskt Wi-Fi.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bara ett stenkast från Centralstationen, Tivoli och Köpenhamns strandpromenad och är stadens nya lyxvandrarhem.

Läge

Sprudlande av liv och bra energi

Under en vistelse på Next House Copenhagen möter du ett pulserande folkliv bestående av gäster i alla åldrar som möts över kalla drycker, goda snacks och spel i alla tänkbara former. Våra gemensamma faciliteter bildar fonden till en stämningsfull vistelse och omfattar både en takterrass på tolfte våningen med stadens bästa utsikt, en inomhusanläggning för bland annat softball, fitness, ett toppmodernt gemensamt kök, fyra olika barer, bio, ett enastående matuniversum med både frukostrestaurang och kvällsrestaurang med italiensk inspiration och mycket annat.

Är du redo för en fest eller en intim konsert med härliga artister både från Danmark och andra delar av världen är det på Next House Copenhagen det händer! Du kan uppleva kul och spännande events som standup-shower, karaoke och mycket annat.

Kom och häng med oss. Du får en vandrarhemsupplevelse du sent kommer att glömma.

Next House Copenhagen

Bernstorffsgade 27
DK-1577 Köpenhamn V
Tfn: +45 3330 1100
Mejla
Besök webbplatsen

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner