Tänk utanför ramarna – använd staden i ditt möte

Köpenhamn är fullt av spännande aktiviteter som du kan göra till en del av ditt möte, för vem säger att ett det nödvändigtvis endast måste hållas inom möteslokalens fyra väggar?

Använd dig av Köpenhamns odefinierade inramning och ge de innovativa tankarna fritt spelrum i den pulserande metropolen. Vi ger dig här ytterligare några tips på hur du kan låta staden bli en del av ditt möte och på så vis skapa unika mötesupplevelser.

Tips 1: Bege er till Tivoli

Ta med mötesdeltagarna och besök sagolikt spännande Tivoli, där de vackra omgivningarna bäddar för nya kreativa input.

Gemensamma upplever, som en åktur i Dæmonen, fungerar alltid bra för att stärka lagandan medan en promena runt den av vacker blomsterprakt färgsprakande nöjesparken kan få nya idéer att blomstra.

En perfekt avslutning på dagen om ni exempelvis har ert möte på Imperial Hotel eller Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli ligger dessutom nära centralstationen och Rådhuspladsen, så ni har både transportmöjligheter och matupplevelser på nära avstånd

Tips 2: En inspirerande promenad genom det gamla Köpenhamn

Storslagna Kongens Nytorv och pittoreska Nyhavn ligger strax runt hörnet från både Copenhagen Strand och Phoenix Copenhagen.

Ta en paus från mötet och gå ut en sväng . Låt den friska luften bidra med nytt syre till hjärnan och insup de inspirerande intrycken från stadsbilden.

Njut av en promenad bland de monumentala, historiska byggnaderna på Kongens Nytorv och fortsätt längs den stämningsfulla kanalen och de färggranna husen i Nyhavn.

Enligt vår erfarenhet har möten kombinerade med upplevelser ute i det fria en positiv effekt på kreativiteten och en walk’n’talk i närområdet är en given möjlighet till just det.

Tips 3: Känn vinden i håret vid Köpenhamns kanaler

Att njuta av vågornas brus och se solens strålar skimra som små diamanter i vattnet är upplevelser som ger oss alla ny energi.

På vårt designhotell Copenhagen Island och sagolika Tivoli Hotel & Congress Center har du vattnet som granne.

Ta en paus vid vattnet eller avsluta dagen med en härlig båttur genom Köpenhamns kanaler, där du får uppleva staden ur ett nytt och vackert perspektiv.

Du kan även hyra cyklar på hotellet så att ni tillsammans kan se Köpenhamns på två hjul. En teambuildingquiz under färden kan också vara en kul aktivitet.