Vi är redo att lyfta ditt event till nya höjder

Vill du ordna ett möte som gör ett bestående intryck och bjuder deltagarna på gemensamma upplevelser?

Kombinera de arbetsrelaterade punkterna på dagordningen med Köpenhamns pulserande energi och se till att alla blir inspirerade både i och utanför mötesrummet.

Låt oss hjälpa dig att skapa ett event som inte nödvändigtvis slutar i mötesrummet utan rör sig ut i Köpenhamns stadsrum.

I vår guide kan du läsa mer om:

  • Utomhusaktiviteter
  • Det gröna stadsrummet
  • Stadens konst och kultur
  • Kulinariska upplevelser

Utomhusaktiviteter

Följ med ut i Köpenhamns öppna stadsrum och upplev den alldeles speciella stämning som råder här. Oavsett om ni vill uppleva staden på två hjul, från sjösidan eller promenera runt på Tivoli finns det gott om alternativ i vår guide.

Cykeltur i Köpenhamn

Efter en lång dags brainstorming är det skönt att komma ut i den friska luften.

Hyr en cykel på hotellet och njut av staden som en äkta köpenhamnare, nämligen på två hjul. Utforska stadens dolda pärlor, cykla runt i hamnkvarteren, njut av sjöarna eller ta en tur till Refshaleøen.

Upplev staden på ett nytt och trivsamt sätt där ni enkelt kan stanna om ni får syn på något spännande. Är ni osäkra på vad ni vill se eller uppleva kan vår reception/concierge alltid ge rekommendationer eller goda råd. 

GreenKayak

Talar man om Köpenhamn är det nästan omöjligt att inte associera till alla charmiga kanaler och hamnar som finns i staden.

Vattnet spelar en central roll i stadens identitet och det är värt att notera att Köpenhamns hamn, till skillnad från många andra storstäders hamnar, är så ren att det faktiskt går att ta sig ett dopp i den. Organisationen GreenKayak vill bidra till att bevara hamnen ren och därför erbjuder man folk möjlighet att låna en kajak mot att man samlar in skräp från Köpenhamns kanaler.

Detta är ett utmärkt tillfälle att varva ner lite och ägna sig åt en trevlig gemensam aktivitet.

Tivoli Haven/Tivoli Food Hall

Ta en promenad i den charmiga nöjesparken Tivoli och njut av dess sagolika miljö och stämningsfulla atmosfär.

Nöjesparkens många sagolika områden skapar en mysig stämning som lockar besökarna att stanna kvar i denna förtrollade värld.

Skulle ni bli hungriga kan ni med fördel besöka Tivoli Food Hall och få en kulinarisk upplevelse från hela världen i Tivolis anda. Oavsett om ni vill prova på åkattraktionerna eller bara promenera runt kan Tivoli erbjuda båda.

En inspirerande promenad genom det gamla Köpenhamn

Storslagna Kongens Nytorv och pittoreska Nyhavn ligger strax runt hörnet från flera av våra hotell.

Ta en paus från mötet och gå ut en sväng. Låt den friska luften bidra med nytt syre till hjärnan och insup de inspirerande intrycken från stadsbilden.

Njut av en promenad bland de monumentala, historiska byggnaderna på Kongens Nytorv och fortsätt längs den stämningsfulla kanalen och de färggranna husen i Nyhavn.

Enligt vår erfarenhet har möten kombinerade med upplevelser ute i det fria en positiv effekt på kreativiteten och en walk’n’talk i närområdet är en given möjlighet till just det.

I en liten båt …

Kanalerna i Köpenhamn används inte bara för bad och kajakpaddling, utan även för båtturer. Ett perfekt sätt att se de gamla Köpenhamnshusen från vattnet.

Upplev Köpenhamn ur ett nytt perspektiv och utforska stadens charmiga kanaler. Följ med på en kanalrundtur där rutten är fast eller hyr er en egen båt och njut av friheten att själva ta er runt i de mysiga kanalerna.

Möjligheterna är många. En eftermiddag på vattnet är den perfekta avslutningen på en dag där gemenskapen står fokus.


Det gröna stadsrummet

Köpenhamn är mycket mer än bara en massa kanaler, kullerstensbelagda gator. Stadens gröna oaser är viktiga att nämna när man pratar om aktiviteter i staden. Parkerna är perfekta för er som vill ha en avslappnad promenad eller picknick i vackra omgivningar efter en lång dag i mötesrummet.

Frederiksberg Have/Sønderparken

Vill ni njuta av naturen i staden finns det massor av möjligheter. Vi rekommenderar Frederiksberg Have och Søndermarken.

Dessa två parker är perfekta för er som söker stora grönområden där ni kan njuta av den fina naturen och fågelkvittret medan ni promenerar längs de många stigarna som leder till olika delar av parken. Frederiksberg Have och Søndermarken utmärker sig särskilt genom ett brett utbud av kulturella möjligheter. Utforska de olika museerna och historiska sevärdheterna som finns i eller i anslutning till dessa parker.

En sådan pärla som ni inte får missa i Frederiksberg Have är möjligheten att titta in i Köpenhamns zoologiska trädgård och se elefanterna mysa i sitt stora utomhusområde.   

Botanisk Have

I hjärtat av Köpenhamn ligger Botanisk Have, en riktig oas med vackra blommor, ett fascinerande fjärilshus och levande växter.

Botanisk Have är en idyllisk plats att avnjuta eftermiddagen i, här känner man sig som omfamnad av natur. Parken är full av dofter, blommor och träd som ger en underbar upplevelse för alla sinnen. Med sitt centrala läge är parken den perfekta platsen för att avnjuta en picknick i de vackra omgivningarna.


Stadens konst och kultur

I Köpenhamn finns det gott om möjligheter att uppleva inspirerande museer, slott och historiska landmärken. Bli inspirerad efter ert möte och utforska det danska kulturarvet tillsammans under en promenad.

Rosenborg

Är ni nyfikna på att utforska stadens rika kulturarv är Rosenborg ett måste att besöka.

Förutom att uppleva det vackra slottet och dess historia kan ni också utforska Rosenborgs höjdpunkt: skattkammaren under slottet med de danska riksregalierna och kronjuvelerna.

Stig in i en del av den danska historien och lär er mer om slottets roll i det danska kulturarvet och njut av de vackra arkitektoniska detaljerna.

Glyptoteket

Glyptoteket är ett av Köpenhamns mest kända museer och ett ni inte får missa.

Museet är känt för sin kombination av konst, historia och arkitektur. Museet är dock inte bara känt för sina konstinstallationer, utan också för den mysiga oas som utgör museets knutpunkt. Här ligger ett litet kafé där ni kan avnjuta allt det storslagna Glyptoteket erbjuder.

Glyptoteket är därför ett bra val om man är en grupp där intresset för just konst i dess renaste form varierar, eftersom museet har så mycket annat att erbjuda. 

Rundetaarn

Vill ni ha ett fräscht perspektiv och en fantastisk utsikt?

Då kan ni med fördel besöka Rundetaarn. Upplev utsikten över Köpenhamns tak, utforska bibliotekssalen och se Europas äldsta fungerande observatorium.

Rundetaarn kan erbjuda en rad trevliga gruppaktiviteter som är perfekta för grupper som vill uppleva det tillsammans utan att behöva dela upp sig. 


Kulinariska upplevelser

Låt resten av dagen gå i gemenskapens tecken. Gastronomi har blivit något av ett signum för Köpenhamn, så varför inte lära er mer om det kulinariska universumet tillsammans? Möjligheterna är många, oavsett om ni vill gå en matlagningskurs tillsammans eller lära er mer om de lokala bryggerierna. Det går att skräddarsy ett program som passar era behov perfekt.

Matlagningskurs

Vad sägs om att ta chansen att komma närmare varandra genom en gruppaktivitet som är både lärorik och rolig på en och samma gång?

Köpenhamn har under de senaste åren cementerat sin status som gastronomisk hotspot – ett perfekt tillfälle att integrera detta i ert besök. Det kan vara svårt för en grupp att hitta en aktivitet som alla kan delta aktivt i, men en matlagningskurs går alltid hem. Här handlar det i hög grad om att samarbeta på nya sätt och att kommunikationen är bra och effektiv. Detta kan ni uppleva hos både Meyers och Timm Vladimirs Køkken.

Utforska Köpenhamns matlagningskurser som bjuder på fantastiska möjligheter där ni tillsammans tvingas tackla kulinariska utmaningar, njuta av roliga stunder och inte minst stärka er gemenskap. 

Ölprovning

Är ni ölentusiaster eller bara ute efter att prova på en ny och rolig upplevelse tillsammans?

Gör en ölprovning på Nørrebros Bryghus och lär er mer om bryggeriets historia, utforska hemligheterna bakom ett gott öl och smaka på ett urval av de klassiska ölsorterna till de mer avantgardistiska varianterna.

En kul och spännande upplevelse som inte bara berikar smaklökarna utan också stärker gemenskapen bland deltagarna.


Få ut mer av din vistelse i Köpenhamn

Boka direkt för bästa pris!

Vill du få mer tid att utforska Köpenhamn och uppleva hotellets mysiga omgivningar?  Vi har lösningen! Gå från ”arbetsläge” till ”avkopplingsläge” med oss. 

Boka din nästa vistelse direkt hos oss och få bästa pris!

Vi garanterar att du inte hittar ett bättre pris online – och skulle du göra det ändå, så matchar vi det priset. 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen tillbaka – det var ett rent nöje att ha dig som gäst. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner