Presentkort på hotellvistelse

Letar du efter den perfekta presenten? Köp ett presentkort från Arp-Hansen Hotel Group på en härlig hotellvistelse i Köpenhamn eller Aarhus!

Presentkort på hotellvistelse

Vill du skämma bort någon du tycker om med ett presentkort på en hotellvistelse? Hos Arp-Hansen Hotel Group finns det hotell för alla smaker. Samtliga våra hotell har sin egen charm och stil och ligger på Köpenhamns mest eftertraktade adresser.

Och är du på jakt efter ett smart och ekonomiskt alternativ hittar du även våra trendiga Wakeup Copenhagen-lågprishotell i hjärtat av Köpenhamn respektive Aarhus.

Med över 5 000 rum och sviter i Köpenhamn och Aarhus är vi därför säkra på att du kan hitta det perfekta hotellet eller rummet som passar dina önskemål när det gäller presentkortet.

Presentkort på vistelse på valfritt belopp

Välj själv beloppet och skäm bort mottagaren med ett presentkort på en oförglömlig hotellvistelse i Köpenhamn eller Aarhus. Detta presentkort kan användas på alla våra hotell, inklusive de populära Wakeup Copenhagen-hotellen.

Föreställ dig att överraska någon av dina nära och kära med ett presentkort på en hotellnatt, eller ännu bättre, ett presentkort på en hel hotellhelg.

Med detta presentkort väljer du själv beloppet och kan därför skräddarsy den perfekta upplevelsen till någon du vill skämma bort.

Upplevelsepresentkort: Mer än bara en vistelse

Letar du efter den perfekta presenten som kombinerar lyx, komfort och oförglömliga ögonblick?

Vårt upplevelsepresentkort är svaret! Med detta presentkort kan mottagaren njuta av en härlig vistelse förgylld av lite extra lyx på ett av våra charmiga hotell på några av Köpenhamns mest eftertraktade adresser.

Köp till exempel ett presentkort på en vistelse där mottagaren kan njuta av en flaska kylt bubbel vid ankomsten samt en läcker frukostbuffé. Eller vad sägs om ett presentkort på en hotellvistelse med middag på någon av våra restauranger? Du bestämmer!

Obs! Kan inte användas på Wakeup Copenhagen-hotellen.

Upplevelsepresentkort till medarbetare: Säg tack med stil

Vill du skämma bort dina medarbetare? Välj i så fall våra presentkort på hotellvistelser. Vi skickar vackert inslagna presentkort till företaget med posten alternativt kan de skickas digitalt via e-post.

Vid digital leverans kommer du som en del av orderbekräftelsen ha möjlighet att ta del av:

  1. Länk som laddar ner en samlad fil med alla presentkort.
  2. Länk som laddar ner komprimerad fil (zip-fil) med alla presentkort i särskilda filer.

Vill du veta mer, begära betalning via faktura eller köpa fler än 100 stycken vilket är max vid köp online, är du alltid välkommen att kontakta vår centrala bokningsavdelning genom att mejla till book@arp-hansen.dk eller ringa +45 8030 3045. Vi hanterar mer än gärna din förfrågan.

Så används presentkortet

Du kan använda presentkortet för alla vistelser som kan bokas direkt på www.arp-hansen.se, hotellens egna webbplatser och på www.wakeupcopenhagen.se.

Om du gör en bokning som ska betalas i förväg, anger du presentkortsnumret och PIN-kod (gäller endast om PIN-koden framgår av presentkortet) direkt på webbplatsen.

Om du gör en bokning med gratis avbokning och därmed ska betala på hotellet måste du garantera bokningen med ett giltigt kreditkort och sedan ta med dig presentkortet till hotellet vid ankomst. Personalen drar då betalningen från presentkortet istället för kreditkortet.

Bokning av vistelse med ett upplevelsepresentkort sker alltid genom förfrågan och endast genom att du kontaktar vår centrala bokningsavdelning per mejl till book@arp-hansen.dk eller genom att ringa +45 8030 3045 och bokar via dem. Upplevelsepresentkort kan inte bokas online.

Har du köpt ett presentkort på ett valfritt belopp behöver du inte använda hela beloppet på en gång. Du kan även använda presentkortet som delbetalning för din vistelse.


Om presentkortet

Bokningens allmänna avbokningsvillkor gäller även för bokningar med presentkort.

Ta väl vara på ditt presentkort. Ett presentkort är en värdehandling och bör därför betraktas som kontanter. Den person som visar upp presentkortet kan använda det. Presentkort som har förlorats, tappats bort eller gått ut ersätts inte.

Presentkortet kan inte bytas mot kontanter.

Presentkort på valfritt belopp är giltigt i tre (3) år från utfärdandedatumet.

Presentkort på en upplevelse är giltigt i två (2) år från utfärdandedatumet.

Presentkortet kan användas för bokning av vistelse på följande hotell*: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel och Wakeup Copenhagen Hotels.

*Gäller endast övernattningar och restaurangbesök som görs i samband med en övernattning.

Presentkort kan användas på följande restauranger i samband med övernattning på hotellet: 

  • Tivoli Brasserie (Tivoli Hotel)
  • The Harbour (Copenhagen Island)
  • Brasserie Murdoch’s Books & Ale (Phoenix Copenhagen)
  • Ristorante L’Appetito (Imperial Hotel) 
  • Il Rosmarino (71 Nyhavn Hotel) 

Ett upplevelsepresentkort måste användas vid ett tillfälle. Det är inte möjligt att få återbetalning av ej nyttjade tjänster vare sig i form av kontanter eller genom att få ett nytt presentkort utfärdat. Presentkortet kan inte kombineras eller användas för andra erbjudanden och vistelsen bokas genom att du kontaktar bokningsavdelningen. Innehållet i upplevelsen kan variera och det framgår av presentkortet vilket eller vilka hotell det kan lösas in på.

Du kan få saldoinformation för presentkortet genom att kontakta Arp-Hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning.

Om du ångrar ditt köp måste du inom 14 dagar kontakta Arp-Hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning.

Om du har några frågor om presentkortet är du alltid välkommen att kontakta vår centrala bokningsavdelning genom att mejla till book@arp-hansen.dk eller ringa +45 8030 3045

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner