Möten och konferenser i Köpenhamn

Perfekta mötesplatser med charm och stil i centrala Köpenhamn

  • Över 100 mötes- och konferenslokaler
  • Plats för 2–2 400 mötesdeltagare
  • 5 unika mötesplatser
  • Alla våra mötesplatser är miljöcertifierade av Green Key

På Arp-Hansen Hotel Group förfogar vi över 100 mötes- och konferenslokaler samt en kongressal. Hos oss värdesätter vi olikhet framför likriktning. Därför är inget möte på någon av våra fem mötesplatser i Köpenhamn den andra lik.

En sak är dock säker: Håller du ditt möte hos oss får du ett toppläge i staden, vi anpassar ditt event efter dina behov och vi är med dig från början till slut. Vi erbjuder bland annat mötespaket, skräddarsydda lösningar, förplägnad och teknisk assistans och har lokaler som rymmer allt från 2–2 400 deltagare.


Unika mötes- och konferensplatser

En kreativ inramning inspirerar till nya idéer, tankeströmmar och teamutveckling. Enklare än så blir det inte. Vi förfogar över fem unika mötesplatser på fem unika lägen, där vi främjar mångfald framför enhetlighet.

Massor av expertis – mer än 50 års erfarenhet

Alla bitar är lika viktiga när man lägger pussel. Det är något som ett duktigt team bakom varje framgångsrikt evenemang känner till väl. Vi lyssnar på dina tankar, låter dem ta form i något konkret och kryddar det hela med vår 50-åriga expertis. Resultatet: Lugn och ro som skänker en skön magkänsla.

Centralt i Köpenhamn

Vi ger dig Köpenhamns bästa adresser nära sevärdheter, gastronomi och bra transport- och parkeringsmöjligheter. Håll ditt möte, event eller din kongress hos oss och njut av att staden ligger direkt utanför hotellets dörrar.

Skräddarsydda evenemang

Det är ditt evenemang – därför är det också dina önskemål och behov som står centrum. Berätta om dina idéer för oss eller låt oss utforma ditt evenemang gemensamt. Flexibilitet är vårt motto, vi kan stå värd för alla typer av möten, konferenser och evenemang. Vi hjälper dig gärna att toppa mötesupplevelsen så att du kan skörda frukterna av allt vårt hårda arbete. 

Den personliga värden

Närvaro, service och personlighet är tre kärnvärden som utmärker sig när du arrangerar ett möte hos oss. Vi är med dig från början till slut. Hos oss ligger fokus på det personliga mötet – både för dig och dina mötesdeltagare.

Bra mat ger ett bra möte

Goda idéer spirar när magen är full. Eller … Vi vet i alla fall att hungriga mötesdeltagare inte är ”the way to go”. Därför ser vi till att servera nyttig och läcker förtäring med utgångspunkt från säsongens bästa råvaror. Har du speciella önskemål anpassar vi oss självklart efter dessa.

Inga svettiga handflator – vi fixar tekniken

Det är aldrig kul när tekniken krånglar. Därför har vi allt den medarbetare på plats som kan bistå dig med teknisk assistens. Behöver du en särskild teknisk setup kan vi även ordna detta.


Kontakt

Få mer info eller svar på din förfrågan! Vi är redo att hjälpa dig.
Telefon: +45 8030 3045

 


Mejla

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner