Besök Tivoli i april 2025

Roliga attraktioner, dansk ”hygge” och vacker miljö centralt i Köpenhamn. Tivoli är fantastiskt när våren kommer, så varför inte unna er en sen påsksemester 2025 och besöka Tivoli?

Julen varar ända fram till påska, och hos oss varar påsken ända fram till april! Om du är barn eller har barnasinnet i behåll är ett besök på Tivoli under påsken en garanterad succé – och hos oss pågår påskfirandet ända till slutet av april. Vädret är ofta bättre så här års, och stannar ni tillräckligt många dagar hinner ni besöka Köpenhamns roligaste lekplats mer än en gång. Ha det så trevligt!

En värld av nöjen i Köpenhamn

Sätt ett åkpass runt handleden eller köp biljetter vartefter så är du redo att njuta av de fler än 25 attraktionerna som varje dag framkallar skratt och glädje hos både stora och små.

Attraktioner: Här finns Det Gyldne Tårn, Dæmonen och Himmelskibet för de största våghalsarna som inte är höjdrädda. Vidare finns här även Odinekspressen, Snurretoppen och Ballongyngen för alla dem som gillar fart och fläkt och avslutningsvis finns här även karusellen, veteranbilarna, drakbåtarna m.m. som är till glädje för de yngsta.

Det finns med andra ord åkattraktioner för alla åldrar på Tivoli i påsk, och dessutom finns alla bodar med roliga spel som Ankdammen, bollkast, skjutning, Galoppen, lyckohjul och mycket mer.

Se fler attraktioner på Tivolis egen webbplats.

Romantiskt uppehåll under påsklovet

Önskar du en romantisk påsksemester med din partner där de mysiga kvällarna ska njutas fullt ut? Tivoli under påsklovet erbjuder också goda möjligheter för detta.

När mörkret faller på är Tivoli en av de vackraste och mest mysiga platserna att äta på. Restaurangerna är romantiska och ni kan efter middagen ta en promenad i den magiska upplysta trädgården. Ni kan sitta och njuta av vattenfontänerna, gå runt sjön med Drakbåtarna eller bara strosa runt i hela parken. Till sist kan ni "gå hem" till hotellet och njuta av varandras sällskap.

Boka en påskvistelse på Tivoli Hotel

Det finns många bra hotell i Köpenhamn. Ett av de mest attraktiva är Tivoli Hotel och det ligger faktiskt precis vid Tivoli och Dybbølsbro Station. Med bas på Tivoli Hotel under påsklovet blir det lätt att ta sig till de många roliga attraktionerna och läckra restaurangerna.

Du kan boka allt från en natt till en vecka eller mer, beroende på hur länge du och familjen eller bara din partner vill njuta av ert sena påsklov i Danmarks huvudstad - Köpenhamn. Det finns många attraktioner att uppleva i Köpenhamn, så det är inget problem att få tiden att gå i en hel vecka, oavsett om ni söker romantik eller barnvänliga platser.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

Gentofte Hotel

Trivsamt och elegant hotell i naturskön miljö.

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans vid Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus, granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bara ett stenkast från Centralstationen, Tivoli och Köpenhamns strandpromenad och är stadens nya lyxvandrarhem.

Optimala transportmöjligheter under påsklovet

Tivoli ligger så centralt det går i Köpenhamn. Huvudingången kan ses direkt från Köpenhamns centralstation, och vägen till Tivoli Hotel är heller ingen utmaning. En vecka med nöjesattraktioner kanske blir lite för mycket av det goda om det är en längre påsksemester i april du vill ha, men läget vid centralstationen innebär att du mycket lätt kan ta dig runt till alla delar av staden och besöka diverse sevärdheter och attraktioner.

Få fler tips inför årets påskresa.


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner