Bröllopsmässa på Forum 2025

Ska du gifta dig? Eller ÄLSKAR du bara allt som har med bröllop och romantik att göra? Då är årets bröllopsmässa på Forum något för dig! Danmarks största och mest besökta bröllopsmässa: En dag i kärlekens tecken där idéer och inspiration får fritt spelrum. Bröllopsmässan 2025 hålls 11–12 januari 2025. Se härliga och kreativa bröllopstårtor, vackra brudklänningar (ja, du får gärna prova dem!), alternativa brudbuketter, traditionella bordsdekorationer och allt annat som hör till. Listan är oändlig.

Har du till exempel koll på:

  • Musiken
  • Brudgummens kläder
  • Den perfekta brudklänningen
  • Placeringskort
  • Bröllopstema
  • Vigselringar
  • Mat och dryck
  • Rätt lokaler

Bröllopsmässa på Forum

Om inte finns det hjälp att få på mässan, där massor av giftassugna människor är samlade på ett och samma ställe. Få mer information om bröllopsmässan på Forum här.

Vad kostar ett bröllop?

Ett bröllop kan arrangeras för alla olika summor, men vad kostar de enskilda komponenterna egentligen? På bröllopsmässan får du en god uppfattning om vad brudklänningen kan kosta – beroende på brudens önskemål – och vad alla andra ”småsaker” uppgår till. Är du den kreativa typen kan du spara stora pengar på att göra dina egna dekorationer och kanske kan du till och med sy din egen brudklänning. Alternativt kan du spara en hel del pengar med hjälp av de fantastiska mässerbjudandena. Du kan se fram emot att få se det bästa från 150 utställare och bli inspirerad av de allra senaste, vackraste klänningarna och herrkläderna.

Behöver du övernattning i samband med årets bröllopsmässa på Forum i Köpenhamn?

I så fall kan du med fördel se vår översikt över alla våra vackra och romantiska hotell här. Alla våra hotell är centralt belägna i Köpenhamn, så att ni lätt kan besöka mässan dagtid och få en romantisk resa tillsammans samtidigt. 

Håll bröllop i Köpenhamn

Har ni inte hittat det perfekta stället att hålla ert bröllop på ännu? Då har vi kanske lösningen.

Oavsett om ni vill ha exklusiv romantik, maritim stämning eller intim charm har vi lokalerna för er!

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner