Bed & breakfast i Köpenhamn

Ska du till Köpenhamn, och letar du efter ett trevligt hotell med frukost? Då har Arp-Hansen Hotel Group lösningen. Bo på ett av våra många fina hotell, där du också kan få en härlig frukost.

Hos Arp-Hansen Hotel Group har du många möjligheter att få en minnesvärd vistelse i Köpenhamn med övernattning och frukostbuffé. Alla våra hotell är centralt belägna i Köpenhamn på gångavstånd till sevärdheter, shopping, kulinariska upplevelser, grönområden och inte minst kollektivtrafik. Det har aldrig varit lättare att gå på upptäcktsfärd i det pulserande Köpenhamn, och du kan avrunda besöket med en skön övernattning med frukost på något av våra hotell.

Romantisk bed and breakfast i Köpenhamn

En sagolik promenad i Tivolis park. En uppiggande båttur längs Köpenhamns charmiga kanaler. En god croissant under shoppingrundan eller en autentisk matupplevelse utöver det vanliga på en av storstadens många stjärnbeströdda Michelin-restauranger. På Arp-Hansen Hotel Group skapar vi rätt ramar kring en trevlig vistelse i Köpenhamn.

Varför inte överraska din partner med en romantisk bed and breakfast-vistelse i Köpenhamn, där ni hinner njuta av både varandra och den vackra storstaden?


24 Michelin-stjärnor, eleganta kaféer och exotiska gatukök

Visste du att Köpenhamn har hela 24 Michelin-stjärnor fördelade på 15 restauranger? Om ni är foodies eller bara matglada vänner på jakt efter nya kulinariska upplevelser, så är Köpenhamn definitivt värt ett besök. Här kan du se listan över Michelin-restauranger och hitta inspiration inför din gastronomiska vistelse i Köpenhamn.

Letar du istället efter autentiska matupplevelser i lågprisklassen kan du besöka Latinerkvarteret på pulserande Vesterbro, där du även hittar den populära gatuköksmarknaden WestMarket. Du kan även prova hotellens fina restauranger med trivsel och god kvalitet. I Köpenhamn finns det något för alla. Få en bra start på dagen med en härlig frukostbuffé när du beställer en övernattning med frukost på ett av våra hotell.


Fantastiska attraktioner som går till historien

Planerar du en liten utflykt under din vistelse i Köpenhamn? Här hittar du många spännande sevärdheter, såsom H.C. Andersens Den Lille Havfrue, Tivoli, Fristaden Christiania, charmiga Nyhavn och Operahuset.

På våra hotell kan du också få en paketlösning, där du både får en övernattning med frukost samt entré till Tivoli. Låter det som något för dig? Läs då mer här, där du hittar mer inspiration till din vistelse.


Shoppa vintagefynd, high-street-märken och lyxmärken

Kombinera din vistelse i Köpenhamn med en trevlig shoppingrunda i Köpenhamns många gränder och självklart det omtalade Strøget.

Du hittar allt från lyxiga high-end-butiker till lättillgängliga high-street-märken för budgetpriser. Behöver du inspiration och goda råd om hur du hittar Köpenhamns bästa fynd och dolda skatter, så kan du läsa vår shoppingguide för Köpenhamn här.


1 dag i Köpenhamn

Ska du bara göra ett kort besök i Köpenhamn har vi på Arp-Hansen Hotel Group också lösningen oavsett om du bara är i staden en kväll eller en dag.

Ska du till exempel gå på en konsert i Parken, en operaföreställning, se en pjäs på Det Kongelige Teater, besöka Tivoli eller någon annan av den danska huvudstadens många attraktioner kan du övernatta på något av våra hotell. Vi serverar en härlig frukostbuffé – och allt du behöver göra är att sätta dig till rätta och njuta av det stora utbudet.

Boka en övernattning hos oss så får du garanterat en bra och bekväm upplevelse i Köpenhamn, oavsett om du reser ensam, med familjen eller med kollegorna. Erbjudandet gäller självklart också om du övernattar på hotellet mer än en natt.

Oavsett om du är på affärsresa, en romantisk helg eller en minisemester med familjen kan du på Arp-Hansen Hotel Groups hotell vara säker på att få en lyxig vistelse med fokus på kvalitet och service. Boka en övernattning med frukost hos oss, så skämmer vi bort dig medan du lutar dig tillbaka och njuter av vistelsen.


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner