Välj att bo på ett av våra hotell i Köpenhamn

Inom Arp-Hansen Hotel Group har vi fokuserat på läget, och alla våra hotell ligger därför i centrala Köpenhamn (med undantag för Gentofte Hotel som ligger ca 8 km norr om Köpenhamns centrum). Detta har visat sig vara ett klokt beslut, för år 2010, då Arp-Hansen Hotel Group firade sitt 50-årsjubileum kunde vi också passa på att fira att vi stod för ungefär en femtedel av Köpenhamns alla hotellrum. Väljer du att bo på ett av våra hotell i Köpenhamn har du försäkrat dig om en bra upplevelse med atmosfär och service i topp.

Varje hotell har en unik atmosfär

Inom Arp-Hansen Hotel Group satsar vi på att ge vart och ett av våra hotell en unik atmosfär, och därför försöker vi inte att stöpa hotellen i en enda gjutform vilket många av de stora internationella kedjorna gör. I stället inreder vi varje hotell baserat på husets historia och läge. På så vis blir varje hotell helt unikt. Genomgående för våra hotell är dock den höga servicenivån och den kompetenta personalen som ser till att du får en trevlig vistelse.

Nytt och trendigt eller fyllt av historia?

Arp-Hansens hotell i Köpenhamn är väldigt olika – vissa ligger i moderna hus och har en modern och trendig inredning, medan andra är inrymda i äldre hus, vissa så gamla som från 1800-talet, där inredningen också går åt det klassiska hållet. Så oberoende vilken stil du gillar bäst – gammal eller modern, traditionell eller trendig – kan du hitta ett hotell som passar dig. Prismässigt hittar du hotell hos oss som går från exklusivt till prisvänligt, och det gör att du lätt kan hitta en lösning som passar just din budget. Boka ditt hotellrum här på sidan och börja se fram mot en härlig semester i Köpenhamn.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner