Hitta ett bra hotell i centrala Köpenhamn

Unika hotell i Köpenhamn för alla smaker

Köpenhamn har i flera sammanhang utnämnts till världens bästa stad. Och det med all anledning. Det finns mycket att se i centrala Köpenhamn och vi ser till att du har någonstans att bo på ett av Arp-Hansen Hotel Groups många attraktiva hotell.
Arp-Hansen Hotel Groups har hotell på flera olika platser i staden, samtliga på gångavstånd till de många sevärdheter som finns i Köpenhamn. Oavsett om du vill besöka nöjesparken Tivoli, Kongens Have, Botanisk have eller promenera i Nyhavn har du nära till allt. Både 71 Nyhavn Hotel,& Phoenix Copenhagen och Copenhagen Strand& ligger endast ett stenkast bort.

Köpenhamn är en stad för alla med plats för mångfald. Om du exempelvis väljer att bo på vårt trendiga hotell The Square& eller moderna Imperial Hotel, båda belägna vid Rådhuspladsen, har du aldrig lång till en kopp kaffe, en välbehövlig måltid eller en shoppingtur.

Kalvebod Brygge är Köpenhamns urbana spot där du nästan alltid har utsikt över vattnet! Här hittar du även temahotellet Tivoli Hotel, det vackert designade Copenhagen Island och det smarta lågorishotelletl Wakeup Copenhagen

Kanske är du också intresserad av detta?

Lyxhotell i Köpenhamn
3-stjärnigt hotell i Köpenhamn
4-stjärnigt hotell i Köpenhamn
Billigt hotell i Köpenhamn

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna