Tivoli sommaren 2023

Om du ska uppleva Köpenhamn är ett besök på Tivoli en vacker och spännande destination för både stora och små. Något av det som gör Tivoli så magiskt är att parken kan erbjuda något för alla smaker. Så oavsett om du reser med hela familjen, med kompisgänget eller firar en romantisk weekend med din älskling, har Tivoli allt ni kan drömma om för att ge er en minnesvärd upplevelse. 

Nöjesparken döljer många trevliga matställen oavsett om du är sugen på något lätt att äta, bara snacks, en barnvänlig måltid eller en romantisk middag. Naturligtvis har parken även de allra roligaste, fartfyllda och spännande attraktioner så att både stora och små – även de allra minsta – kan njuta av ett kul och spännande besök

När öppnar Tivoli? 

Tivoli slår upp portarna för sommarsäsongen 2023 den 31 mars. Så om du är på semester i Köpenhamn under den här perioden är det bara att komma förbi och besöka den världsberömda parken.

När Tivoli öppnar är det många som ser fram emot en härlig sommar på en av Danmarks roligaste nöjesparker. Tivoli är en klar vinnare hos de flesta barnfamiljer, och oavsett ålder får man en rolig dag med glatt humör och härliga upplevelser.

Funderar du på att kombinera Tivoli med en övernattning på ett fint, familjevänligt hotell i Köpenhamn? Då ska du boka vårt paketerbjudande: Tivoli Hotel All Inclusive, som hälsar er välkomna till det förtrollande Tivoli Hotel och ger er inträde och mycket mer till en av Danmarks roligaste nöjesparker.

Tivoli öppnar den 31 mars 2023 – men när stänger Tivoli?

2023 håller Tivoli sommaröppet under perioden 31/3–24/9. Därefter förbereder man parken för att slå upp portarna igen 12/10–5/11 för att fira Halloween. Traditionen trogen har Tivoli även julöppet, och då är parken som alltid vackert dekorerad med julpynt och julbelysning. Sista dagen för Jul på Tivoli är 31 december 2023. 

Attraktionerna

Kommer du ihåg alla de här attraktionerna? Är någon av dem din favorit? Tivoli har många fler attraktioner, men här är några av de mest kända:

 • Det gyldne tårn
 • Dæmonen
 • Vertigo
 • Himmelskibet
 • Monsunen
 • Radiobilarna
 • Aquila
 • Ballongyngen
 • Den flyvende kuffert
 • Dyrekarrusellen
 • Fyrtårnet
 • Pandaen
 • Stjernetårnet
 • Fatamorgana (och Minimorgana med radiobilar längst ner)

Tivolis attraktioner är till för både små och stora, och vi får inte heller glömma Pierrot, som hälsar på barnen och leker med dem. Besök Tivoli under sommarlovet och se fram emot en oförglömlig, rolig och magisk dag med hela familjen.

Fredagsrock – sommarmys och musik under bar himmel 

Varje år under sommarperioden sätter Tivoli musik på tapeten med Fredagsrock där man bjuder på sköna musikupplevelser med ett blandat musikprogram för alla smaker. Oavsett om du föredrar modern rock, nostalgisk pop, klassisk musik eller allt däremellan, har Tivoli alltid ett späckat musikprogram med något för alla att gå igång på. Så avnjut en kall öl, solen och en härlig musikupplevelse mitt på Tivoli. 
Arp-Hansen har en rad fantastiska hotell och lyxiga vandrarhem bara ett stenkast från Tivoli – se alla våra hotell här

Vi ser fram mot sommaren på Tivoli – gör du?

Öppettider på Tivoli

Sommar 2023

31 mars till 24 september

Halloween 2023:

12 oktober till 5 november

Jul 2023

20 november till 31 december

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden