Nyårsfest 2024

Försöker du hitta inspiration till årets nyårsfest i Köpenhamn? På Tivoli Hotel erbjuder vi en storslagen nyårsfest med utsökt nyårsmeny och riktigt god stämning. Kombinera nyårsfesten med en övernattning och få ett extra bra erbjudande på denna speciella kväll.

Tivoli Hotel

Läs mer

Ha nyårsfesten på hotell

Ska din nyårsafton firas på Tivoli Hotel? Hotellet ger en enastående och festlig inramning för en fantastisk nyårsfest. Våra kockar kommer att måna om er alla och göra er afton till något alldeles speciellt. Se fram mot en utsökt nyårsmeny med allt som hör till på årets sista dag: Nyårsafton.

Låt oss anordna en fantastisk nyårsfest på något av våra fina hotell i Köpenhamn.
Du är inbjuden!

Föredrar du nyårsbuffé med barnen och kompisparet? Eller låter det bättre med en 7-rättsers nyårsmeny på Tivoli View Restaurant? Bägge är möjligt hos Arp-Hansen Hotel Group. Vi garanterar dig en underbar kväll oavsett vilken restaurang du väljer. Du får samtidigt ett bra erbjudande om övernattning i ett härligt rum och frukost på nyårsdagen.

Kontakta hotellet direkt

Kontakta oss via nedanstående kontaktuppgifter om du vill försäkra dig om ett bord på en av våra restauranger på nyårsafton. Vi ger dig en storslagen nyårsfest och nyårsvistelse med vännerna, familjen eller kollegorna.

Tivoli Hotel: +45 4487 0000tivolihotel@arp-hansen.dk
Tivoli Congress Center: +45 4499 0000 - info@tivoli-cc.dk

Kontakta Tivoli Congress Center direkt om du vill ordna en större jul- eller nyårsfest med plats för upp till 1 000 gäster. Våra duktiga Event Managers tar hand om arrangemanget från start till slut, så att ni kan slappna av och njuta av kvällen.

Firmafest med plats för upp till 1 000 gäster

Kontakta Tivoli Congress Center direkt om du vill ordna en större jul- eller nyårsfest med plats för upp till 1 000 gäster. Våra duktiga Event Managers tar hand om arrangemanget från start till slut, så att ni kan slappna av och njuta av kvällen.

Den ultimata nyårsfesten i Köpenhamn

Om du vill ha extra underhållning på programmet kanske en nyårsafton på Wallmans vore något? Wallmans ger en fantastisk show för både små och större sällskap. Med plats för 1 000 gäster blir nyårsfesten hos Wallmans en enorm succé och underhållningen tar aldrig slut. Arp-Hansen Hotel Group erbjuder ett Wallmans-paket där ni efter en kul och härlig kväll ute kan sova ut på The Square eller Imperial Hotel.

Möjligheterna är många i en stad som Köpenhamn. Ordna en nyårsfest i Köpenhamn och få ett överdådigt nyårsarrangemang ni sent kommer att glömma. Vi tar hand om er hela kvällen och ska nog kunna se till att du och ditt sällskap får en fantastisk övergång till nästa år. Boka din nyårsfest idag och se fram mot en härlig kväll med dina nära och kära.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner