Romantisk helgsemester i Köpenhamn

Köpenhamn är en vacker och romantisk stad som passar perfekt för en riktigt romantisk weekendresa. Oavsett av om ni är nyförälskade eller har varit tillsammans länge, är en romantisk helg en underbar chans att njuta av varandras sällskap utan att störas av vardagens plikter och sysslor.

På flera av våra hotell erbjuder vi ”parterapi” så att ni kan vara säkra på att bli extra bortskämda under er vistelse. Hitta en helg som passar er och beställ er romantiska weekend redan i dag!

Besök ett av våra romantiska hotell

Flera av våra hotell är extra romantiska, både vad gäller läge och stämning. Bo i hjärtat av det gamla Köpenhamn och njut av de vackra och romantiska omgivningarna.

Flera av våra hotell ligger i området runt Kongens Nytorv med Nyhavn och Det Kongelige Teater som grannar. Detta är en verkligt stämningsfull och rofylld stadsdel trots att den är en högst påtaglig del av Köpenhamns pulserande storstadsliv.

Bo i närheten på Hotel Phoenix, Copenhagen Strand eller 71 Nyhavn Hotel. Du får inte bara ett fantastiskt läge, utan också en vacker och romantisk miljö.  

Unna er en helg i Köpenhamn och njut av varandra på ett helt nytt sätt.

Romantiska upplevelser

Bo på ett av våra romantiska och mysiga hotell så har ni ert basläger på rättan plats när ni ska ut och uppleva Köpenhamn. Oavsett vilken årstid ni besöker staden finns det mängder av möjligheter till romantiska upplevelser.

Våren och sommaren är något helt speciellt i Köpenhamn – folk drar sig utomhus till trottoarkaféerna, och alla stadens parker och grönområden står i full blom. Ta en promenad längs stadens gamla kanalbankar, unna er ett romantiskt besök på Tivoli eller packa picknickkorgen och njut av en solig dag på Kastellet – Köpenhamns gamla fästningsverk som i dag fungerar som en av stadens vackra gröna oaser.

Besöker ni Köpenhamn på hösten eller vintern finns det också många möjligheter till särskilt romantiska upplevelser – ta S-tåget och en kort bit norrut för att promenera i den vackra Dyrehave när marken är täckt av höstens gula och röda löv. Ni kan också ta er en kopp varm choklad på ett av de många mysiga kaféerna innan ni beger er ut på någon av stadens skridskobanor.

När ni känner er färdiga med att utforska staden kan ni lugnt återvända till den vackra och romantiska miljön på ett av våra romantiska hotell. Boka er romantiska weekendvistelse online redan i dag!


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner