Hotell med parkering i Köpenhamn

Som gäst i en annan stad är det skönt att ha bil så att man lätt kan ta sig runt. Det ger dig också möjlighet att kunna åka på utflykter utanför Köpenhamn. Är du på affärsresa ska du inte behöva oroa dig för att behöva gå långt för att komma till din bil.

Vi vet att det finns en stor frihet att bo på ett hotell med parkering och har därför på nästan alla våra hotell tagit fram ett fast förmånligt avtalspris för det enskilda hotellet. På så vis slipper du även leta efter en parkeringsplats, vilket är en stor fördel när det är rusningstid i Köpenhamn.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

Gentofte Hotel

Trivsamt och elegant hotell i naturskön miljö.

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans vid Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bara ett stenkast från Centralstationen, Tivoli och Köpenhamns strandpromenad och är stadens nya lyxvandrarhem.

Översikt över parkering på hotellen

Nästan alla våra hotell erbjuder tillgång till ett antal privata parkeringsplatser eller till parkeringshus. Nedan har vi samlat en översikt över de parkeringsmöjligheter vi erbjuder på de olika hotellen i Köpenhamn.

Phoenix Copenhagen – parkering

Phoenix Copenhagen har 4 parkeringsplatser som tillhör hotellet och som kan användas enligt först till kvarn-principen. Dygnspris är  . Dessa platser går inte att reservera, men ni kan fråga i receptionen vid ankomsten.

Om vi inte har plats hänvisar vi till det offentliga parkeringshuset på andra sidan gatan (Jeudan på Dronningens Tværgade 4) där vi har ett avtalspris på   per dygn (normalpris i parkeringshus är  ). Läs mer om hotellets parkering här.

71 Nyhavn – parkering

71 Nyhavn Hotel har några parkeringsplatser på hotellets baksida. Parkeringen kostar   per dygn. Hotellet samarbetar med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset är öppet och bemannat dygnet runt alla dagar i veckan. Läs mer om hotellets parkering här.

Imperial Hotel – parkering

På Imperial Hotel har vi möjlighet att erbjuda våra gäster parkering på Steel House Copenhagen som ligger 120 meter från Imperial Hotel. Parkeringsgaraget drivs av Q-Park och infarten ligger på Nyropsgade 36–38, 1602 Köpenhamn V. Läs mer om hotellets parkering här.

The Square – parkering

Hotell The Square har ett begränsat antal platser på själva hotellet. Under hotellet ligger parkeringshuset OnePark, öppet 07.00–24.00. Du kan parkera i Axel Towers parkeringsgarage som ligger bredvid hotellet. Läs mer om hotellets parkering här.

Tivoli Hotel & Congress Center – parkering

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i anslutning till ett stort, videoövervakat parkeringshus. Parkeringshuset drivs av APOCA och har direktentré till hotellet via källaren. Läs mer om hotellets parkering här.

Copenhagen Island – parkering

Copenhagen Island har 47 parkeringsplatser som kostar   per dag och som förvaltas av APCOA. Läs mer om hotellets parkering här.

Copenhagen Strand – parkering

Copenhagen Strand har ingen privat parkering, dock erbjuder vi ett specialpris för ett dygns parkering i ett övervakat parkeringshus vid Skuespilhuset ca 600 meter från hotellet. Du köper parkeringsbiljetten i receptionen. Läs mer om hotellets parkering här.

Gentofte Hotel – parkering

Som gäst på Gentofte Hotel kan du parkera gratis på hotellets parkeringsplats. Läs mer om hotellets parkering här.

Arp-Hansen Hotel Group Köpenhamn

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner