Copenhagen Card

Guaranteed free admission to Copenhagen’s most popular attractions

När du köper kortet – via Copenhagen Cards egen hemsida – väljer du mellan dygnskort och flerdagarskort. Flerdagarskortet gäller i 2, 3 eller 5 dagar. På så sätt kan du köpa det kort som passar längden på din semester. Vi säljer inte kortet, men på den här sidan kan du läsa mer om Copenhagen Card och ta reda på om det är något för dig.

Köpenhamn är en vacker stad, och vi hoppas att du får uppleva så mycket som möjligt när du besöker staden nästa gång. Det är lätt och enkelt att ha ett Copenhagen Card som turist, och så har du garanterat gratis inträde till Köpenhamns populäraste attraktioner. Och de är många!

Boka din semester hos Arp-Hansen Hotel Group och se fram emot en uppsjö av upplevelser.

Fördelar med Copenhagen Card

Ett Copenhagen Card gör det lättare att uppleva Köpenhamn, och du får dessa fördelar:


  • Gratis inträde till mer än 70 museer och attraktioner
  • Två barn under tio år går in gratis med en vuxen
  • Rabatt på attraktioner, caféer och restauranger
  • Gratis transport med metro, buss och tåg

Turist i Köpenhamn? Ta vara på staden med ett Copenhagen Card

Köpenhamn är helt fantastiskt, och det kommer du garanterat få uppleva med ett Copenhagen Card i handen. Kortet ger dig inträde till nästan allt, och på Copenhagen Cards egen hemsida kan du till och med räkna ut hur mycket du sparar om du planerar att besöka till exempel Tivoli, Zoo och Den Blå Planet. Två vuxna kan gå på dessa tre attraktioner och spara 400 DKK med ett tredagars Copenhagen Card. Priserna kan naturligtvis ändras, men det går helt klart att spara pengar med kortet, även för barnfamiljer. Utmaningen blir nog snarare att hinna uppleva allt, och då kan en prioriteringslista vara ett bra hjälpmedel. Om du vill ha det ännu lättare har Copenhagen Card också en app med en guide till vad du kan uppleva i Köpenhamn.

Beställ Copenhagen Card och övernatta på våra hotell

Hos Arp-Hansen Hotel Group har du bästa möjliga utgångspunkt för en bra semester i Köpenhamn. Du bor centralt och härligt, frukosten är god och du sover gott efter en dag full av aktiviteter. Åk till Köpenhamn och turista i staden som bjuder på allt från Rundetårn och Tivoli till Den Blå Planet och Zoo (och mycket där emellan).

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till något av våra hotell och ge dig en härlig vistelse i Köpenhamn.

Paketerbjudande i Köpenhamn

Som alternativ till Copenhagen Card har vi också några attraktiva upplevelsepaket som du kan boka direkt genom oss. Här kan du till exempel kombinera en övernattning med ett besök på Tivoli.

Trevlig läsning!

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner