Stella Polaris 2023 i Köpenhamn

I juli och augusti 2023 är du välkommen till det årliga musikevenemanget i Frederiksberg have – Stella Polaris. För många har det blivit en tradition att vara en del av den unika sommarstämningen som infinner sig den här dagen. Parken förvandlas till en festival med härliga toner och positiva vibbar. Är det första gången du ska uppleva Stella Polaris? I så fall kan du börja se fram emot en fantastisk upplevelse redan nu …

Vad är Stella Polaris

För dig som aldrig har hört talas om musikfestivalen Stella Polaris kan vi berätta att Stella Polaris har fått sitt namn efter Polstjärnan och att den är ett jättestort utomhusmusikarrangemang. På Stella Polaris är inträdet gratis och musiken spelar hela dagen på de olika scenerna som är uppställda i Frederiksberg have. Det är inte bara Köpenhamn som besöks av Stella Polaris. Århus, Sønderborg och Kolding bjuder också in till den här stora trädgårdsfesten. Om du är en riktig Stella Polaris-entusiast kan du gå på allihop. Den första Stella Polaris-festivalen var i Århus 1997. Sedan dess har festivalen vuxit sig större i takt med att intresset har ökat. Arrangemanget är barnvänligt trots att festivalen drar till sig riktigt många människor. Det är nämligen inte många som kan säga nej till en mysig dag med glad sommarstämning och härlig musik. Vädret har en del att säga till om när musiken spelar och det är picknick i trädgården.

Ska du med på Stella Polaris?

Det är många som väljer att kombinera festivalen med en minisemester i Köpenhamn. I början av augusti är vädret nämligen ofta bra, och inget slår Köpenhamn när solen skiner.

Om du ska gå på årets Stella Polaris-evenemang kan du med fördel tillbringa några nätter på något av våra centralt belägna hotell i Köpenhamn. Du hittar dem på de bästa adresserna i hjärtat av den danska huvudstaden.

Alla våra hotell har:

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Bra hotellerbjudanden
Härlig frukost


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna