Kulturnatten i Köpenhamn

Fredagen den 11 oktober 2024 gör sig Köpenhamn redo för stadens största återkommande endagshändelse. Kulturnatten är en kväll fylld av festligheter, och arrangemanget har i många år varit en av Köpenhamns mest omtyckta och välbesökta kulturhändelser.

Den 11 oktober 2024 infaller årets Kulturnatt i Köpenhamn!

Gå på stadsfest på den årliga kulturnatten i Köpenhamn

Staden är fullspäckad med spännande evenemang, härlig stämning och myllrande stadsliv när dörrarna öppnas till mer än 250 teatrar, museer, kyrkor, parker och platser, bibliotek och ministerier. Varje år kan du se fram emot roliga, annorlunda och häftiga arrangemang, som tillsammans visar hur Köpenhamn förmår att skapa ett brett spann när kulturlivets sidor får skina igenom under kulturnatten.

Kulturnatten i Köpenhamn är en stor upplevelse för många barnfamiljer, som med den här kvällen firar starten på höstlovet. Stadens härliga kulturliv smälter samman och förenas i inspiration och glädje som vi alla kan njuta av. Få upplevelser utöver det vanliga och var med när årets kulturnatt i Köpenhamn går av stapeln.

Var i Köpenhamn kan jag uppleva kulturnatten?

Kort sagt är det kulturnatt i hela Köpenhamn. Från innerstaden till Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro och Christianshavn. Arrangemanget är till för både barn och vuxna, och med ett Kulturpas kan du resa fritt med metro, bussar och tåg under kulturnatten. Kulturpas för barn under tolv är gratis.

Det fina med Köpenhamn är att du också kan cykla mellan alla olika aktiviteter och sevärdheter, och på så sätt hinna uppleva en massa olika kulturevenemang innan kvällen är över. Om du planerar din kväll i förväg kan du få skräddarsydda upplevelser helt efter egen smak.

Program för kulturnatten i Köpenhamn

Programmet för kulturnatten i Köpenhamn kan som alltid köpas i en tryckt version, så att du kan ha det med dig och hålla koll på vad som händer timme för timme.

Se program på Kulturnattens egen webbplats


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner