Hotell med frukost


Letar du efter ett billigt hotell inklusive frukost i Köpenhamn?

Få en avstressande och bra start på dagen oavsett om du är på storstadssemester eller affärsresa i Köpenhamn. På alla våra hotell erbjuder vi dig en hotellvistelse där en läcker frukostbuffé ingår. 

Vakna till en läcker buffé

Frukosten sägs vara dagens viktigaste måltid och just därför sätter vi en ära i att servera det bästa på våra frukostrestauranger. Och finns det något bättre att efter en skön nattsömn vakna upp och bli serverad en läcker måltid som bland annat innehåller nybakat bröd, ägg, frukt, yoghurt, kaffe m.m.?

Frukostbuffén varierar från hotell till hotell.

Du hittar allt från den klassiska skandinaviska frukostbuffén med marmelad, ost, gott bröd, diverse pålägg och ett brett urval av olika drycker som kaffe, te och juice. Förutom detta har alla våra hotell sina individuella rätt på frukostbuffén. 

Boka hotell med frukost i Köpenhamn direkt på den här sidan – du kan givetvis boka detta på alla våra hotell i centrala Köpenhamn samt på Gentofte Hotel. Gentofte Hotel ligger åtta kilometer norr om Köpenhamn i natursköna omgivningar.

Få massor av energi

Med en vistelse på något av våra hotell får du en bas perfekt belägen mitt i staden. Därför är det extra viktigt att få en bra energiboost direkt på morgonen så att du är redo att ta dig an semesterns alla upplevelser. Välj en vistelse där frukost ingår och få på så vis bästa förutsättningar för en lyckad vistelse.

Bo centralt i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group erbjuder ett brett utbud av unika hotell på de bästa adresserna – nära fantastiska sevärdheter. Alla våra hotell ligger nämligen central i Köpenhamn, nära stadens knytpunkter; Rådhuspladsen, Kongens Nytorv och Kalvebod Brygge.

Detta ger dig därför även möjlighet att besöka några av stadens egna brunch- och frukostrestauranger. Läs mer om Köpenhamns olika stadsdelar här, som alla bjuder på läcker mat och sevärdheter.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

Gentofte Hotel

Trivsamt och elegant hotell i naturskön miljö.

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans vid Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus, granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bara ett stenkast från Centralstationen, Tivoli och Köpenhamns strandpromenad och är stadens nya lyxvandrarhem.

Vanliga frågor

Har alla hotell frukost?

Alla våra hotell erbjuder frukost. Hos Arp-Hansen Hotel Group hittar du en läcker frukostbuffé på alla våra hotell. Här vaknar du upp till en frukostbuffé som rymmer allt du kan önska dig. När du bokar din vistelse kan du själv välja om den ska var med eller utan frukost.

Finns det hotell med gratis frukost?

Vår frukost kan vara inkluderad i din vistelse. Du väljer själv om du vill att frukosten ska vara inkluderad i ditt pris eller inte. Vill du ha frukost väljer du vid bokningen av ditt vistelse ett pris som är inklusive frukost. Därefter kan du vakna upp till en inbjudande frukostbuffé varje dag du bor på ett av Arp-Hansen Hotel Groups hotell.

Kan jag köpa till frukost på hotellet?

Har du inte bokat din vistelse inklusive frukost, har du alltid möjlighet att köpa till det när du anländer till hotellet. Du måste dock vara uppmärksam på att priset kan variera från det pris som visades när du gjorde din bokning. Priset för tillköp av frukost hittar du på de enskilda hotellens webbplats eftersom priset även kan variera mellan olika hotell.

Har ni billiga hotell med frukost?

Ja, våra lågprishotell, Wakeup Copenhagen, erbjuder en läcker frukostbuffé som väl kan mäta sig med frukosten på exklusivare hotell. Här hittar du allt från löskokta ägg till nybakat ekologiskt bröd från Meyers samt något för gottegrisen. När du bokar en vistelse på Wakeup Copenhagen kan du välja till frukost när du bokar så är du garanterad en god start på dagen.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner