Julbord för företaget 2024 i Köpenhamn

En fantastisk fest

Låt oss anordna företagets julbord i en elegant inramning på Tivoli Hotel i hjärtat av Köpenhamn. En lyckad jultillställning kräver överblick och bra idéer – det har vi!

Vår restaurang bjuder på en mängd läckerheter och här finns något för alla smaker. Föredrar ni den traditionella danska julmenyn med fläskstek med knaprig svål och lite ättiksinlagda grönsaker till? Vill ni hellre bli överraskade med en alternativ julmeny? Eller ska vi hjälpa er att sätta ihop en helt unik jultillställning? Oavsett vad ni väljer kommer ert julbord i Köpenhamn att bli en fantastisk fest.

Julbord i Köpenhamn

Vilken typ av julbord är din favorit? Välj mellan våra många bra erbjudanden och boka företagets julbord i Köpenhamn. Vi serverar traditionella julbufféer och klassiska danska julmenyer som kan avnjutas i såväl små som större sällskap.

Tivoli Hotel

Få mer information

Kontakta oss om du behöver mer information om de olika typerna av arrangemang och om Tivoli Hotel. Så hjälper vi dig en bra bit på vägen när det är dags för årets roligaste jultillställning. Skal företagets julbord gå av stapeln nära julafton, är det en bra idé att boka i god tid.

De bästa datumen bokas först och såvida inte festen kan skjutas upp till januari, rekommenderar vi att du mejlar oss en förfrågan eller ringer oss redan idag för att garantera att ni får önskat datum.

Kontakta hotellet direkt:

 Julbord med plats för upp till 1 000 gäster

Kontakta Tivoli Congress Center direkt om du vill ordna en större jul- eller nyårsfest med plats för upp till 1 000 gäster. Våra duktiga Event Managers tar hand om arrangemanget från start till slut, så att ni kan slappna av och njuta av kvällen.

Idéer och underhållning till företagets julbord

Har du någonsin varit på Wallmans?

Om svaret är JA vet du också att Wallmans är något alldeles speciellt som man inte ser maken till någon annanstans. En spektakulär show som för samman folk till en stor fest! Du behöver inte själv tänka kreativt i förhållande till kvällens underhållning om du väljer Wallmans för er jultillställning.

På Arp-Hansen Hotel Group erbjuder vi specialpriser på Wallmans Dinnershow om ni efter avslutad kväll övernattar på något av våra centrala hotell: Imperial Hotel eller The Square. Det är en populär årlig begivenhet och det betyder även att biljetterna säljer slut snabbt. Kontakta oss för en offert.

Hotell och restauranger i staden

Årets julbord för företaget ska förstås äga rum i Köpenhamn. Staden där allt händer och där fest och glädje inte går att undvika. Vi har massor av bra idéer för julbordet i Köpenhamn och hälsar er välkomna till Tivoli Hotel.

Hotellet är centralt beläget och det betyder att det finns goda förbindelser till offentliga transportmedel – oavsett om kvällen slutar tidigt eller om ni väljer att övernatta på hotellet efter julbordet.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner