Steel House Copenhagen

Den urbana stämningen

En vistelse på Steel House Copenhagen är perfekt för dig som uppskattar sömn i lyxklass och vibbar från kulturmetropolen New York – till lågpris.

2017 flyttade Steel House Copenhagen in i en industriell glasbyggnad med roströd inramning. Byggnaden kom även att bilda ramverket för ett helt nytt koncept som tillgodoser det som nutida gäster förväntar sig av ett modernt vandrarhem. Det vill säga ett koncept för dig och andra gäster som vill ha en lyxig atmosfär för en billig peng. Som vill sova nära storstadens brus men samtidigt ha möjlighet att uppleva den på låg ljudnivå nattetid. Och för gäster som inte vill avstå från trivsam hemkänsla och vardagens små glädjeämnen, såsom hemlagad mat, gratis Wi-Fi, hobbys och mysstunder.

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans ger dig en perfekt utekväll med dinnershow i den gamla Cirkusbygningen på Jernbanegade nära Rådhusplatsen. Här finns restaurang, underhållning och nattklubb under ett tak.

Läs mer

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater är ett spännande alternativ till traditionella teatrar. Här arrangerar man uppföranden med fokus på konst och kultur som en uttrycksform.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium erbjuder lärorik underhållning om stjärnhimlen och astronomins spännande värld för hela familjen. Se den fina utställningen eller gå en runda i planetariets hjärta, Rumteatret, som ger en fantastisk filmupplevelse på hela 1.000 kvadratmeter.

Läs mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget är den berömda gågatan i kärnan av Köpenhamn, och går från Rådhuspladsen till Kongens Nytorv. Längs gågatan ligger massor av butiker av alla de slag – allt från plånboksvänliga kedjor till några av världens dyraste märkesbutiker.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven är en sagolik nöjespark i hjärtat av Köpenhamn. Tivoli slog upp dörrarna 1843 och är därmed världens näst äldsta nöjespark som har varit en enormt populär attraktion sedan dess.

Läs mer

Läge

Rum för god sömn – och givande samtal

Steel House Copenhagen är ett lyxvandrarhem på Vesterbro, vars blomstrande kulturliv och mångfald av smakupplevelser har resulterat i att området gjort sig känt som Köpenhamns hippaste stadsdel. Efter en fullspäckad dag av upplevelser i storstaden kan du dra dig tillbaka till oss och njuta av vandrarhemmets inbjudande miljö, som verkligen fångar essensen hos den råa New York-stilen.

Vandrarhemmet betonggjutna väggar mjukas upp av ljusa träpaneler och möbler, kuddfyllda lädersoffor och en sprakande brasa i den öppna spisen. Hotellet lever även upp av sorlet av de gäster som samlas i det gemensamma köket eller vid poolen … eller slår sig ner i loungen med en specialöl i handen innan de rör sig ut för att uppleva Köpenhamns spännande nattliv.

Har du lust att uppleva den urbana stämningen? I så fall ser vi fram mot att välkomna dig till Steel House Copenhagen. 

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6
DK-1605 Köpenhamn V
Tfn +45 3317 7110
Mejla

Besök webbplatsen

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner