Minisemester med familjen i Köpenhamn

Köpenhamn är ett självklart resmål när ett avbrott från vardagen lockar, och du kan passa på att ta med hela familjen på en familjevänlig minisemester.

Staden har många barnfamiljer, och är därför väl anpassad både för barnvagnar och Christiania-cyklar som gör det möjligt att ta sig runt på sightseeing i hela Köpenhamn.

Köpenhamn har många trevliga lekplatser som passar hela familjen, bland annat Blegdamsremisen, lekplatserna i H.C. Ørstedsparken och Naturcenter Amager.

Dessutom kan ni ta en paus på ett trevligt kafé och dricka en kopp kaffe latte eller varm choklad i någon av de många trevliga parkerna – för en fulländad minisemester för hela familjen.

Köpenhamn passar även de större barnen

Är barnen för stora för barnvagnar och lekplatser finns mycket annat att hitta på. Besök till exempel Zoologisk museum, där du bl.a. kan ta barnen med dig till forntiden och titta på den jättelika mammuten eller valskelettet.

Vetgiriga barn har massor att upptäcka på Eksperimentariet där vår märkliga värld kan utforskas. Hitta mer inspiration till Köpenhamns alla olika möjligheter under sevärdheter. 

Övernattning som passar hela familjen

Övernatta på ett av Arp-Hansen Hotel Groups många hotell.

Efter en härlig dag tillsammans är sinnena fyllda av nya intryck, och då är det viktigt att ha en bekväm bas att återvända till i form av ett trevligt övernattningsställe.

På våra många hotell erbjuder Arp-Hansen Hotel Group övernattning som passar perfekt för dina behov och ser till att skapa en härlig minisemester för hela familjen i Köpenhamn.


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner