Åk på romantisk minisemester i Köpenhamn

Köpenhamn är en romantisk stad och perfekt för en romantisk helg med den du älskar. Staden har mängder av romantiska upplevelser att erbjuda – njut till exempel av en romantisk middag på en av stadens fina restauranger, besök teatern eller operan eller välj att ta det piano och drick en kopp kaffe i det romantiska och pittoreska Christianshavn.

Arp-Hansen Hotel Group kan erbjuda er en romantisk hotellvistelse på ett av våra elva centralt belägna hotell i Köpenhamn. Ni kan även välja att bo på Gentofte Hotel, som ligger cirka åtta kilometer från Köpenhamns stadskärna, men erbjuder i gengäld lugn och ro i natursköna omgivningar. Oberoende av vilket hotell ni väljer att bo på kan vi komma med ett bra erbjudande som gör er romantiska semester ännu bättre. Läs mer om våra romantiska weekendvistelse här på sidan.

Blås liv i romantiken

I vissa fall kan en helg, helt på avstånd från vardagens rutiner, vara precis det ni behöver för att blåsa nytt liv i romantiken. Skäm bort din andra hälft med en natt helt för er själva mitt i det vackra Köpenhamn, och njut av att verkligen ha tid för varandra. Vi kan erbjuda romantisk stämning på alla våra hotell, och med ”Bed & Bubbles”-paketet ger vi er en övernattning i ett mysigt rum, en flaska mousserande vin som ni får vid ankomsten till hotellet, och en härlig frukostbuffé. Boka rum och ”Bed & Bubbles”-paketet snabbt och enkelt här på sidan, eller kontakta oss om du vill ha mer information. 

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna