Påsk på Fisketorvet

Ska Köpenhamnsbesöket på påsklovet bli ett sant nöje för hela familjen? I så fall är en heldag på Fisketorvet ett perfekt alternativ för att alla ska bli nöjda och glada. Fisketorvet är framförallt trevligt att besöka när väderprognoserna förutspår regn.

Shoppingsemester eller familjeresa?

Oavsett vad det handlar om kan ni lätt få en hel dag att gå på Fisketorvet Shopping. Här är möjligheterna nästan obegränsade och det finns en mängd roliga saker att ägna sig åt. Butikerna är en självklarhet och här kan de flesta tillfredsställa alla sina shoppingbehov med en mängd bra erbjudanden på kända märkesvaror och många butiker för barn.

Barn och föräldrar har inte alltid samma uppfattning om hur man bäst firar påsklov, men Fisketorvet Shopping i Köpenhamn erbjuder en mängd olika alternativ som gör det möjligt för alla i familjen att ha kul en hel dag här.

Nedan ger vi ett förslag på vad ni kan hitta på under en dag på Fisketorvet.

Fisketorvet Shoppingmöjligheter

Shopping toppar så klart listan, för Fisketorvet är utan tvivel ett butiksparadis för äkta shoppingentusiaster. Så för att försäkra er om en god start på dagen kan ni ägna förmiddagen åt att titta närmare på de många butiker som Fisketorvet rymmer. Fisketorvet är ofta ett väldigt populärt ställe för barn, framförallt för barn från runt tio år och uppåt, för här finns gott om bra klädbutiker.

För de lite yngre finns det även välsorterade leksaksbutiker och är ni en sportig familj hittar ni ett antal bra sportbutiker med såväl kläder som utrustning där ni kan shoppa loss. Fisketorvet Shopping ger möjligheter som samlar hela familjen.

Unna er ett kafébesök

Efter några timmars shopping brukar det börja kurra lite i magen och ett besök på ett trevligt kafé eller något trivsamt matställe för en munsbit och något att dricka, är som regel något som hela familjen uppskattar.

Ni kan antingen besöka något av de trendiga ställena som Joe & the Juice eller The First Lady, alternativt ta er något snabbt på Sunset, Pizza House eller Just Thai beroende på vad ni är sugna på. Det kan vara jobbigt att shoppa på tom mage så det är viktigt att ladda batterierna och hämta nya krafter inför ytterligare en runda på Fisketorvet Shopping!

Läcker middag på Fisketorvet

Efter biobesöket kan det vara läge att äta en god middag på någon av Fisketorvets många restauranger. Vill ni ha möra biffar i amerikansk stil kan vi rekommendera The President. Föredrar ni stark mat hittar ni god sådan på Indian Mexican Restaurant och vurmar ni för det franska köket kan Grand Vue locka med en läcker meny samt vacker utsikt över Islands Brygge.

Det finns sålunda goda möjligheter att äta en läcker måltid tillsammans innan ni beger er tillbaka till hotellet som ni har bokat för er påsksemester. Här kan ni varva ner helt och njuta av alla era fynd från dagens familjeutflykt och mysiga shoppingrunda på Fisketorvet.

Närbelägna hotell

Fisketorvet är ett centralt shoppingcenter och i närområdet hittar ni ett antal fina hotell som ni kan boka rum på för er påsksemester 2025.

Spektakulära Tivoli Hotel ligger vid fantastiska Tivoli, och Utzon-designade Copenhagen Island ligger på en konstgjord ö i Köpenhamns hamn. Ett annat alternativ kan vara lågprishotellet Wakeup Copenhagen som har ett extra centralt läge.

Få fler tips inför årets påskresa.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Copenhagen Strand

Nordiskt ljus och diskret lyx vid hamnpromenaden.

Gentofte Hotel

Trivsamt och elegant hotell i naturskön miljö.

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Phoenix Copenhagen

Atmosfär och elegans vid Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus, granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bara ett stenkast från Centralstationen, Tivoli och Köpenhamns strandpromenad och är stadens nya lyxvandrarhem.


Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner