Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt budgethotell i centrala Köpenhamn – nära populära sevärdheter, shopping och storstadsliv

Christel Damm, direktör

Vad är det som gör ert hotell så speciellt?

Vi har en enhetlig produkt och alla rum är fräscha dubbelrum med gratis Wi-Fi och luftkonditionering. Vårt läge är helt exceptionellt, vi ligger centralt, nära till tunnelbanan och med goda kommunikationer till flygplatsen. Det coolt designade hotellet har en mysig innergård och i lobbyområdet får våra gäster en känsla av att ”vara delaktiga i gatubilden”.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Gästen får en upplevelse utöver det förväntade sett till vår moderna design och kvalitet i förhållande till pris, något som återspeglas i vår höga beläggning. Som gäst upplever man god service i alla avseenden med ett koncept som är enkelt och okomplicerat.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Den enskilda medarbetaren står i centrum. Hos oss ligger fokus på motivation och sparrning och vi ger våra medarbetare stort ansvar. Vägen från idé till handling är aldrig lång och detsamma gäller även kommunikationsvägarna mellan medarbetare och direktör. Vi är effektiva och som medarbetare har du stor möjlighet att själv prägla både din egen vardag och gästens upplevelse på hotellet.

Adress:

Borgergade 9
DK-1300 Köpenhamn K
Tfn +45 4480 0090
borgergade@wakeupcopenhagen.dk

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner