Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell vid Köpenhamns hamn med gångavstånd till centralstationen, Tivoli och shopping

Julie Bjørneboe, direktör

Vad är det som gör ert hotell så speciellt?

Vi är det senaste hotellet i Wakeup-kedjan med en stor kapacitet på hela 585 rum. Alla rum är identiskt inredda och designen andas skandinavisk funktionell minimalism. Vi ligger vid Köpenhamns hamn med gångavstånd till Tivoli, centralstationen och Vesterbro. Frukosten serveras i vår panoramarestaurang på 10:e våningen, där man även kan njuta av en fantastisk utsikt över Köpenhamn.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Som gäst hos oss får man en god nattsömn i ett bekvämt hotellrum med snygg design. Kärnprodukten är rummet med en härlig queensize-säng, gratis Wi-Fi, en funktionell duschkabin, skrivbord, sittplats, tv samt luftkonditionering. Vårt hotell är 2-stjärnigt Superior med limited service. I gengäld kan gästerna avnjuta förfriskningar på Wakeup Café beläget i lobbyn som präglas av en trivsam loungeatmosfär. Dessutom erbjuder vi parkering, strykmöjligheter och bagageförvaring.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Som medarbetare hos oss är man en del av ett trendigt och modernt lågpriskoncept. Bland våra medarbetare råder en stark laganda och vi hugger i och hjälper varandra där behov uppstår, oavsett avdelning. Miljön är avspänd, samtalstonen informell och stämningen positiv vilket smittar av sig på gästbemötandet som är välkomnande och effektivt. Här råder en vänlig anda och det finns utrymme för utveckling för dem som vill och kan.

Adress:

Bernstorffsgade 35
DK-1577 Köpenhamn V
Tfn +45 4480 0000
bernstorffsgade@wakeupcopenhagen.dk

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner