Lobby på Wakeup Aarhus

Wakeup Aarhus

Modernt budgethotell i hjärtat av Aarhus nära restauranger, shoppingmöjligheter och Aarhus centralstation

Niels Pallesen, direktör

Vad är det som gör ert hotell så speciellt?

Vi är regionens absolut coolaste lågprishotell. Inget annat hotell kan matcha vår produkt i förhållande till priset och vi kunde inte ha ett bättre läge. Vi är moderna, kan erbjuda bra service till ett bra pris och bor man hos oss har man centrum precis utanför dörren till hotellet.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Våra gäster får en effektiv vistelse där vi levererar betydligt mer än man kan förvänta sig av ett 2-stjärnigt hotell. Vi har god service i förhållande till priset och alla arbetar vi för att optimera gästernas vistelse.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Vi har en mycket öppen kultur med humor och fantastiska kollegor och samarbetspartners. När du arbetar hos oss i Aarhus är dina möjligheter att klättra på karriärstegen visserligen begränsade, men i gengäld får du en fantastisk möjlighet att få in en fot i branschen. Det ger en god start om du senare vill pröva lyckan på något av de andra hotellen i Arp-Hansen Hotel Group i Köpenhamn. Vi kan också vara det självklara alternativet för jyllänningar i exil som arbetar inom Arp-Hansen Hotel Group och längtar tillbaka till Jylland ... Det har vi faktiskt fem exempel på i skrivande stund …

Adress:

M. P. Bruuns Gade 27
DK-8000 Aarhus C
Tfn: +45 4480 0000
bruunsgade@wakeupaarhus.dk

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus – granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner