The Square

Stilrent designhotell på Rådhuspladsen i Köpenhamn

Karina Living, direktör

Vad är det som gör ert hotell så speciellt?

Vårt unika läge mitt i hjärtat av Köpenhamn på Rådhuspladsen är den perfekta utgångspunkten för både affärer och nöje. Med hotellets trendiga och stilrena design är vårt mål att skapa en personlig och estetisk upplevelse. Allt som kännetecknar vår vackra stad och inte minst stadens puls och stämning finns inom bekvämt räckhåll.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Med massor av tillit och närvaro gentemot våra gäster och varandra tror vi att det är de små sakerna som gör skillnad, i kombination med vår anda, massor av personlig service och bra energi. Tillsammans med våra gäster skapar vi upplevelser som man kan minnas och vill dela med sig av till andra. Dessutom älskar vi att dela med oss av personliga rekommendationer på goda upplevelser, restauranger med mera.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Med syfte och värde har vi stort fokus på kulturen som det bärande elementet, så att vi alla kan gå till jobbet varje dag med massor av entusiasm och motivation. Det innebär också att man som medarbetare har goda möjligheter till både utveckling, involvering och ägarskap. Vi är förändringsbenägna med ett positivt ”mindset” och som medarbetare på The Square blir du en del av den absolut viktigaste delen, den som gör The Square unikt, PEOPLE.

Adress:

Rådhuspladsen 14
DK-1550 Köpenhamn V
Tel: +45 3338 1200
thesquare@arp-hansen.dk

The Square

Trendigt och stilrent designhotell på Rådhuspladsen.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner