Steel House Copenhagen

Lyxigt vandrarhem i Köpenhamn

Michelle Gram, direktör

Vad är det som gör ert vandrarhem så speciellt?

Vi tar gästupplevelsen till en ny nivå och som medarbetare har du frihet att skapa precis den upplevelse som du själv eftersträvar när du reser. Ny dag – nytt event, på Steel House Copenhagen har vi dagliga event med allt från Quiz Night, karaoke, trollerishower och det gör oss till mycket mer än bara någonstans att sova. Oavsett om du stannar här 5 minuter eller 5 dagar är du en del av husgemenskapen. We live together!!

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Att allt är möjligt om man själv gör en insats. Du möts av ett team av medarbetare som själva älskar att resa och som är en aktiv del av din upplevelse. Här råder en atmosfär utöver det vanliga och det här är ett ställe du kommer att älska att vara på. Som gäst är du en del av husgemenskapen på samma villkor som alla andra och du får uppleva ett modernt vandrarhem med 5-stjärniga faciliteter men med personlig service i ögonhöjd.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Du kan skapa din egen vardag med din egen personlighet. Du är en del av ett internationellt team och här kan du bidra till att forma Steel House och skapa den vardag du vill ha. Dina idéer gör att vi hela tiden utvecklas och möter gästernas behov och därför är just ditt bidrag avgörande för vårt vandrarhem.

Du är en del av gästernas upplevelse och har en unik möjlighet att göra skillnad för människor från världens alla hörn så att de får bästa tänkbara upplevelse av Köpenhamn. Vi är alla Steel House Copenhagen!

Adress:

Herholdtsgade 6
DK-1605 Köpenhamn V
Tfn: +45 3317 7110
reservations@steelhousecopenhagen.com

Steel House Copenhagen

Som gäst på det New York-inspirerade Steel House Copenhagen får du uppleva en helt ny standard när det gäller moderna cityvandrarhem. Här möter du minimalistiska linjer och design i en balanserad fusion av råa element, rustik interiör och mjuka texturer.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner