Next House Copenhagen

Urbant lyxvandrarhem i Köpenhamn

Jep Friis Egefjord, direktör

Vad är det som gör ert vandrarhem så speciellt?

Next House Copenhagen är på alla sätt ett spännande och fascinerande vandrarhem. En unik mässingsfasad som du varken kan eller vill missa och med våra 1 667 sängar är vi Europas största vandrarhem. Våra faciliteter in-house är Next Level. Vi har bland annat inomhussportarena, 5 barer, Eatery (pizza joint), gemensamt kök med utsikt över Kalvebod Brygge, Rooftop bar osv. Och sist men inte minst … Vilket annat vandrarhem i världen har en sportbil i baren och en motorcykel med sidovagn hängande i taket i lobbyn?

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Här möter du ett team av likasinnade som älskar att resa och uppleva världen och som står redo med öppna armar och de bästa tipsen på vad du bör uppleva i Köpenhamn. Du får en vistelse med många möjligheter, där gemenskapen står i fokus och där du själv spelar en viktig del av den stämning som finns i huset.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Next House Copenhagens DNA är lika med gemenskap, vänskap och ”nybyggaranda”. Hos oss ingår du i en stark gemenskap i ett internationellt team. Du kan inte lyckas helt på egen hand, vi är som starkast när vi hjälps åt tillsammans. För att vi ska kunna få ett vandrarhem av den här storleken att fungera i alla avseenden är sammanhållningen avgörande.

Här får du uppleva en mångsidig arbetsdag där ”All in one”-konceptet gör att du under en och samma arbetsdag kommer att arbeta på flera olika håll i huset. Du kan stå i vår ”Welcome area” eller ”Venue bar” eller kanske i vår ”Roof top bar”? På många ställen säger man att ingen dag är den andra lik, men här garanterar vi att det är så. Vi har en annan inställning till service – vi hälsar gästen välkommen till Köpenhamn, möter hen vid självincheckningsdisken, hjälper till, pratar eller spelar bordsfotboll.

Adress:

Bernstorffsgade 27
DK-1577 Köpenhamn V
Tfn: +45 3330 1100
reservations@nexthousecopenhagen.com

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bara ett stenkast från centralstationen, Tivoli och Köpenhamns hamn och är stadens nya lyxvandrarhem.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner