Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär på Imperial Hotel i Köpenhamn

Niklas Breum, direktör

Vad är det som gör ert hotell så väldigt speciellt?

Imperial Hotel präglas av en unik atmosfär där modernitet blandas med historia. Imperial Hotel är ett av Köpenhamns klassiska hotell, det är både anrikt och har många traditioner. Vi har idag fått en nyare skepnad, men har samtidigt kvar samma klassiska inramning och goda service.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Imperial Hotel är ett hotell i särklass där allt är genomtänkt in i minsta detalj. Våra gäster får uppleva en internationell och omhändertagande atmosfär, skapad av en personal som gör sitt yttersta för att uppfylla dina behov och få dig att känna dig välkommen. Som gäst upplever du ett hotell där saker och ting fungerar och du får all den hjälp du behöver – och inte sällan en extraordinär och proaktiv hjälp och service som överträffar dina förväntningar.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Som medarbetare på Imperial Hotel får du uppleva en avspänd miljö med kollegor som gillar och hjälper varandra. Här blir du även professionellt behandlad och uppskattad i alla avseenden, och det finns möjlighet till utveckling för alla som vill och kan. Som medarbetare blir du en del av något större, i en platt organisation där ledningen är lyhörd för just dina behov.

Adress:

Vester Farimagsgade 9
DK-1606 Köpenhamn V
Tfn +45 3312 8000
imperialhotel@arp-hansen.dk

Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner