Copenhagen Island

Copenhagen Island – hotell i Köpenhamn med unik design

Anne Louise Poulsen, direktör

Vad är det som gör ert hotell så speciellt?

Vi är ett modernt designhotell med vackert ljusinsläpp överallt i byggnaden som ligger vid Köpenhamns hamn. Hotellet är ritat av Kim Utzon och har en mycket nordisk prägel samtidigt som här råder en utpräglat internationell atmosfär.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Alla våra avdelningar kännetecknas av vi erbjuder våra gäster en närvarande och professionell service. Vi är mycket flexibla och gör vårt yttersta för att uppfylla våra gästers behov. Fokus ligger alltid på gästen, eventuella utmaningar som uppstår hanteras och följs upp snabbt. Det är möjligt tack vare att vi ger våra medarbetare stor frihet att fatta självständiga beslut.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Vi är ett engagerat team och många av våra medarbetare har arbetat här länge. Vi samarbetar smidigt både på och mellan avdelningarna, vilket också tar sig uttryck i god sammanhållning utanför arbetstid. Stämningen är positiv, samtalstonen informell och vi vågar alltid vara ärliga mot varandra. Vi har stort förtroende för våra medarbetare och de blir ofta rådfrågade inför beslut som fattas av ledningen. Som arbetsplats ger vi våra medarbetare ett stort mått av frihet – den enskilda medarbetaren har förmåga och befogenhet att fatta egna beslut i komplicerade situationer.

Adress:

Kalvebod Brygge 53
DK- 1560 Köpenhamn V
Tel: +45 3338 9600
copenhagenisland@arp-hansen.dk

Copenhagen Island

Elegant designpärla med fantastiskt läge vid vattnet.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner