71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och fantastiskt läge vid Nyhavn i Köpenhamn

Signe Larsen Vazquez, direktör

Vad är det som gör ert hotell så speciellt?

Det som gör vårt hotell så speciellt är den mysiga miljön och vårt unika läge. Vi blandar det historiska med det moderna och alla som arbetar här är redo att leverera personlig service på hög nivå varje dag.

Vilken upplevelse får man som gäst när man besöker er?

Man får en speciell upplevelse av att vara en del av vår historia. Våra gäster får en autentisk, ärlig och närvarande upplevelse i mötet med vårt team där alla är engagerade i att göra vistelsen till något utöver det vanliga tack vare vårt utmärkta värdskap.

Vilken upplevelse får man som medarbetare hos er?

Som medarbetare på 71 Nyhavn Hotel blir du en del av ett litet team med stark sammanhållning, där tillit är centralt och där det finns utrymme att utveckla sin personlighet och kompetens. Det är en arbetsplats med fokus på mänskliga värderingar och där alla har och visar respekt för varandra. På 71 Nyhavn Hotel finns det plats att glänsa, plats att begå misstag och plats att lära och utvecklas.

Adress:

Nyhavn 71
DK-1051 Köpenhamn K
Tfn +45 3343 6200
71nyhavnhotel@arp-hansen.dk

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och fantastiskt läge vid Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner