Bo billigt på budgethotell i Köpenhamn

Trendigt budgethotell med dansk design

Wakeup Copenhagen är hotell som inte kompromissar med vare sig pris, läge eller komfort. Här kan du garanterat bo elegant och billigt under din vistelse i Köpenhamn.

Hotellet präglas av det allra bästa från dansk design – i lobbyn hittar du PH-lampor och stolar i design av Arne Jacobsen. Rummen är små men funktionella och har allt du behöver – trådlöst nätverk, platt-tv, 1,60 m bred dubbelsäng och alla rum har eget badrum.

Det enda som andas budget hos Wakeup Copenhagen är det förmånliga priset. Boka ditt hotellrum idag och se fram emot en plånboksvänlig vistelse i Köpenhamn.

Bra priser på splitternytt hotell!

I oktober 2018 slog Arp-Hansen Hotel Group upp portarna till ännu ett splitternytt budgethotell i Köpenhamn;  Det nya Wakeup- hotellet på Bernstoffsgade.

Hotellet har utsikt över Köpenhamns hamn och har 585 nya moderna hotellrum. Äter du frukost på tionde våningen kan du även njuta av panoramautsikten över Köpenhamn. 

Boka rum online

Du kan snabbt och lätt boka rum på Wakeup Copenhagens webbplats här. Vi erbjuder rum för enskilda personer, par, vänner, affärsresenärer och hela familjer. Så det är bara att hitta en lucka i kalendern och boka en trivsam vistelse i Köpenhamn om du är ute efter en semester till plånboksvänligt pris. 

Välj våning själv

Om du vill bo så billigt som möjligt kan du välja ett rum på någon av de lägre våningarna, annars kan du betala lite extra för att bo högre upp och njuta av en bättre utsikt.

På våra hotell står alltid gästen i centrum och vi är redo att hjälpa dig vilka frågor du än kan tänkas ha när du bor på något av våra hotell. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Wakeup Copenhagen.

Är du redo att gå på upptäcktsfärd?

Utforska stadens historiska och arkitektoniska sevärdheter, kulinariska matscen och dansk design.

Om du vill smaka eller shoppa dig fram genom Köpenhamn, så passar de centralt belägna Wakeup Copenhagen-hotellen perfekt som bas. Du kan läsa mer om Köpenhamns sevärdheter här!

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, nära Tivoli, Köpenhamns centralstation och det hippa Vesterbro.

Läs mer

Wakeup Aarhus, Bruuns Gade

Modernt lågprishotell i Aarhus, granne med Bruun’s Galleri och nära centralstationen.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn – nära Kongens Nytorv.

Läs mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Modernt lågprishotell i Köpenhamn, granne med Tivoli Congress Center och nära Tivoli.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner