Photo by: Maria Sattrup | Source: VisitCopenhagen

Njut av en mysig minisemester i Köpenhamn

Semestra i hyggets huvudstad: Köpenhamn

Lonely Planet utsåg 2019 Köpenhamn till ”Best in Travel 2019” och staden är därför klart värd ett besök eller återbesök. Här kan du uppleva kulmen av dansk hygge och den råa skandinaviska atmosfär som är känd från film och serier inom genren Nordic Noir.

Under en hotellvistelse på något av våra hotell erbjuder vi dig en bekväm inramning för att utforska den unika livsstil och atmosfär som präglar Köpenhamn. Utgå från en av stadens bästa adresser när du avnjuter storstadens designpärlor och utforskar dess spännande kulturutbud.

Boka en minisemestervistelse genom att söka på minst 2 dagar under en weekend eller en semesterperiod. Du hittar våra erbjudanden genom att söka längst upp.

Är du redo att gå på upptäcktsfärd?

I den gamla stadens alla vinklar och vrår kan du njuta av historiska och arkitektoniska sevärdheter, kulinariska upplevelser och dansk design. Om du vill smaka eller shoppa dig fram genom Köpenhamn, så är alla våra charmiga och eleganta hotell centralt belägna och en trivsam bas för dig och de dina.

Är du redo? Boka i så fall minst två nätter på något av våra centrala hotell i Köpenhamn.

Romantisk minisemester för 2 i Köpenhamn

Köpenhamn är det perfekta stället för en mysig getaway och ett perfekt resmål för äventyrslystna par. Utforska de många fantastiska aspekterna av denna pulserande storstad under en romantisk minisemester med din käraste.

Njut av en vacker och avkopplande vistelse inklusive läcker frukostbuffé på något av våra unika hotell i Köpenhamn. Våra hotell är centralt belägna nära populära sevärdheter, kulinariska upplevelser, kollektivtrafik och shopping. I likhet med Köpenhamn värnar också vi om individualiteten, något som återspeglas i atmosfären och själva designen på alla våra hotell och som ger dig en unik och personlig hotellupplevelse.

Redo för en minisemester för 2? Ange datum för resan, se våra priser och välj önskat hotell. Du kommer snabbt att hitta vårt minisemestererbjudande och vara redo att boka.

Romantisk minisemester för två i Köpenhamn

Från #|ARP- MINIFERIE-DBL|#
Frånpriset gäller under perioden april till september för en natt i dubbelrum inklusive frukost.
Läs mer

Minisemester för familjen i Köpenhamn

Ibland är livet för hektiskt och alla behöver vi då och då kvalitetstid utan stress. Mysiga Köpenhamn, som korats till ”Best in Travel 2019”, är en självklar destination att utforska tillsammans med familjen. Så ta en paus från vardagens många måsten och njut av lite kvalitetstid tillsammans med familjen under en kul och avkopplande minisemester i Köpenhamn.

Bo på något av våra charmiga och eleganta hotell i hjärtat av Köpenhamn, där ni både har kulturattraktioner, läcker mat, shopping och kollektivtrafik alldeles runt hörnet.

Vårt minisemestererbjudande gäller vistelser under veckoslut, helgdagar och vardagar under skolloven. På familjerummen finns sängar för tre personer, men kan ni tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara fyra personer på rummet – två vuxna och två barn under 18 år.

Minisemester för hela familjen

Från  
Under perioden april till september och är för en natt i familjerum inklusive frukost.


Läs mer

Erbjudande om minisemester med tonåringar

Om yngsta barnet är äldre än 8–9 år rekommenderar vi att du bokar vårt erbjudande om minisemester med tonåringar som innebär ett extra hotellrum (inklusive frukost) till ett rabatterat pris. Kontakta oss gärna för mer information: Tel. +45 8030 3045.

Försäljningsvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.

Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Minst två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn) finns det max. en extrasäng på rummet. Bokar du en minisemester för två går det inte att få en extrasäng.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner