Konferenslokaler i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group är Köpenhamns största hotellkedja och förogar över cirka 22 % av rumskapaciteten i Köpenhamn. Alla våra hotell i Köpenhamn har ett bra centralt läge, medan Gentofte Hotel ligger ca 10 km norr om Köpenhamns centrum i natursköna gröna omgivningar.

Majoriteten av våra hotell har konferenslokaler som kan uppfylla de flesta behov för både stora och små företag. Kapaciteten varierar från mindre konferenslokaler med plats för ca 10 personer på Copenhagen Strand upp till den största konferenslokalen som finns på Imperial Hotel och rymmer hela 200 personer.

För konferenser i ännu större format har vi byggt det stora Tivoli Congress Center som har kapacitet för möten och konferenser samt andra typer av arrangemang med upp till 4 000 deltagare.

Konferens med övernattning

Ska ni anordna ett möte, en konferens eller kanske någon form av julevenemang i Köpenhamn kan Arp-Hansen Hotel Group hjälpa till att hitta rätt lokaler för era planer.

Vi kan naturligtvis erbjuda övernattning i samband med möten och konferenser, och vi har fortlöpande en rad olika erbjudanden på unika konferensupplevelser i Köpenhamn.

Vissa erbjudanden gäller samtliga hotell, medan andra enbart gäller ett specifikt hotell. Läs mer om de olika erbjudandena och tilläggspaketen eller kontakta oss för mer information. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner