Inbjudande konferenshotell i centrala Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group kan erbjuda en unik miljö för konferenser, möten och event på flera av våra hotell.

Vi erbjuder flera olika mötespaket, och vi kan naturligtvis hjälpa till med att skräddarsy ett paket som passar för era behov.

För riktigt stora event rekommenderar vi Tivoli Hotel & Congress Center, som med 53 mötesrum som rymmer allt från 8 personer upp till 450 personer, är den perfekta inramningen för er nästa konferens, möte eller event. För riktigt stora event har Tivoli Hotel & Congress Center en kongressal som rymmer upp till 2 400 personer. Det finns dessutom 2 hörsalar med plats för 195 respektive 407 personer.

Mötesplatser med unika lägen
Läs mer

Modernt eller traditionellt

Fler av våra andra hotell har mötes- och konferensfaciliteter och eftersom hotellen är olika är även lokalerna olika i och med att dessa naturligtvis går i samma stil som hotellet i övrigt.

Konferenslokalerna varierar därför från moderna och trendiga till det traditionella och klassiska. Välj vilken stil ni önskar ha som inramning för ert möte eller er konferens, och boka plats på det aktuella hotellet.
Oavsett om ni väljer att ordna er konferens på ett av våra moderna hotell eller på ett av de mer traditionella, kommer konferensen gå av stapeln i inbjudande lokaler och med kompetent personal till hands som tar hand om allt det praktiska.

Ska ni övernatta i Köpenhamn i samband med konferensen kan vi givetvis erbjuda övernattning på hotellet där konferensen äger rum. Enkelt och bekvämt.

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner