Inbjudande konferenshotell i centrala Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group kan erbjuda en unik miljö för konferenser och sällskap på allt från tio till 200 personer. Strax utanför Köpenhamn ligger Gentofte Hotel som även detta erbjuder fina konferenslokaler. Vi erbjuder många olika mötespaket, och vi kan naturligvis hjälpa till med att skräddarsy ett paket som passar för era behov.

För de största arrangemangen rekommenderar vi Tivoli Congress Center som öppnade i oktober 2010. Det stora konferenscentret ligger i Köpenhamns centrum, och med kapacitet för 2 500 personer finns här möjlighet att anordna bl.a. stora konferenser, kurser, årsmöten och fester.

Trendigt eller traditionellt

Alla våra hotell (med undantag för Wakeup Copenhagen) har konferensanläggningar, och eftersom hotellen är olika är också konferenslokalerna olika i och med att dessa naturligtvis går i samma stil som hotellet i övrigt.

Konferenslokalerna varierar därför från det hypermoderna och trendiga till det traditionella och klassiska. Välj vilken stil ni vill ha för ert möte eller konferens, och boka plats på det aktuella hotellet.

Oberoende av om ni väljer att ordna er konferens på något av våra moderna eller traditionella hotell kommer den att gå av stapeln i inbjudande lokaler och med kompetent personal till hands som tar hand om allt det praktiska.

Om ni tänker övernatta i Köpenhamn i samband med konferensen kan vi självklart erbjuda övernattningsmöjligheter på hotellet där ni genomför konferensen. Enkelt och bekvämt.