Photo by:  Nathan Dumlao | Source: Unsplash

Safe Stay

Hos oss kan du alltid känna dig trygg

SAFE STAY betyder för våra gäster att deras säkerhet, trygghet och hälsa är vår Arp-Hansen Hotel Groups högsta prioritet. Vi har en hög standard av hygien och rengöring på våra hotell för att säkerställa att våra hotell alltid framstår som inbjudande, rena och prydliga. Våra gäster är därför alltid garanterade en ren och trygg vistelse hos oss.

Specifikt inkluderar SAFE STAY följande initiativ:

Rena hotellrum 

Alla hotellrum städas grundligt mellan gästernas ankomst med miljövänliga produkter som är Svanenmärkta. Dörrhandtag, fjärrkontroller, hårfönar, handfat, strömbrytare och andra ytor desinficeras. Även handdukar och lakan byts ut.

Gemensamma utrymmen 

Utsatta ytor som dörrhandtag, betalningsterminaler och hissknappar desinficeras omsorgsfullt fortlöpande. Behållare och flaskor med handsprit är fritt tillgängliga för våra gäster och medarbetare i alla allmänna utrymmen och faciliteter på våra hotell.

Konferens

På Arp-Hansen Hotel Group förfogar vi över 100 mötes- och konferenslokaler samt en kongressal. Är miljöcertifierat av Green Key. Dörrhandtag, stolar, bord, kontorsartiklar, kaffemaskiner, AV-utrustning och andra ytor rengörs och desinficeras före och efter konferenser. Stativ och flaskor med handdesinfektion finns tillgängliga i alla mötesrum.

 

Green Key

Green Key är det mest utbredda miljömärkningen inom den internationella turismbranschen. För att få använda märkningen måste man leva upp till en rad stränga miljökrav inom 13 områden som exempelvis energi- och vattenförbrukning. I Danmark har vi valt att ha de strängaste kriterierna bland alla Green Key-länder.

Arp-Hansen Hotel Group var den första större hotellkedjan som anslöt sig till systemet. Året var 2009.

Svanenmärkning

Märkningen fokuserar på den samlade miljöbelastningen från produktion och konsumtion.

Det betyder stränga miljökrav under alla faser av en produkts livscykel, bland annat stränga krav vad gäller användning av kemikalier.

Inom Arp-Hansen Hotel Group använder vi märkningen på tvål, schampo, lotion och maskindiskmedel. När det gäller tvål och lotioner är alla produkter Svanenmärkta. Svanenmärkningen och EU-blomman är Danmarks officiella miljömärkningar. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner