Utnämningar i Arp-Hansen Hotel Group

30 maj 2018
Pressmeddelande

 

Vi har härmed nöjet att informera om följande utnämningar inom Arp-Hansen Hotel Group:

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Lars Pallisgaard, som idag är chef för Wakeup Copenhagen, Borgergade, har utnämnts till hotellchef för Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade från och med den 1 juli 2018. Hotellet, det fjärde Wakeup-Hotellet inom koncernen, förväntas öppna i slutet av 2018. Lars Pallisgaard har varit anställd hos Arp-Hansen Hotel Group seden 2001 då han började som säljchef på säljavdelningen och har även varit hotellchef för Grand Hotel. Han var även med och startade det första Wakeup Copenhagen vid Tivoli-hotellet år 2009, och även det andra Wakeup Copenhagen, Borgergade år 2014, även då som hotellchef.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Vi har även nöjet att meddela att Christel Damm har utsetts till att avlösa Lars Pallisgaard på Wakeup Copenhagen, Borgergade där hon börjar som ny hotellchef den 13 augusti 2018.

Christel har lärt sig branschen sedan 2001 och har haft anställning som receptionist. receptionschef, boknings- och konferenskoordinator innan hon år 2008 anställdes på The Square som bokningskoordinator och från 2009 som assisterande receptionschef. Efter det har Christel varit på Tivoli-hotellet som hon var med och startade tillsammans med den övriga ledningsgruppen, och har varit en viktig del för verksamheten, senast som Rooms Division Manager för hotellet sedan år 2012.

Imperial Hotel

Sist men inte minst är det en stor ära för oss att kunna meddela att Julie Bjørneboe börjar på Hotel Imperial som ny chef från och med den 16 juli 2018. Även Julie är ett känt ansikte hos Arp-Hansen Hotel Group. Julie är 33 år, utbildades till receptionist vid Imperial Hotel år 2007 och har sedan dess haft positioner inom framför allt bokningar hos Arp-Hansen Hotel Group, senast sedan 2011 på Copenhagen Island.

via koncernledningen

Med vänliga hälsningar
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/VD

Få upp till 10 % rabatt som STAY & SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner